Grondverf is een belangrijker product dan men denkt ! Grondverf zorgt voor een goede dekking, goede hechting en draagt daarbij aan aan een lange levensduur van de verflaag.

Gebruik altijd een geschikte grondverf en laat je goed adviseren als je niet goed weet hoe je moet beginnen. Vrijwel alle ondergronden zijn te schilderen als je maar de juiste grondverf gebruikt.

Om het heel simpel te verdelen is er:

  • SPS Primer LS
  • SPS Multi-Primer

SPS Primer LS

SPS Primer LS is een grondverf/primer op terpentine basis. Gebruik deze grondverf voor binnen of buiten. Ideaal voor extra levensduur onder SPS High Gloss SB, SPS Satin SB of SPS Systeem SB. SPS Primer LS kan op iedere kleur worden gemaakt. Zo heeft SPS een SPS Primer LS die zowel binnen als buiten kan, vochtregulerend is en super dekkend en prima te schuren. Hierdoor kun je meerdere verflagen per dag schilderen. SPS Primer LS is een grondverf voor binnen en buiten op terpentinebasis. SPS Primer LS voor hout is vochtregulerend, makkelijk te schilderen en makkelijk te schuren

SPS Multi-Primer

SPS Multi-Primer hecht op vele ondergronden en is op waterbasis. Denk hierbij aan ondergronden zoals non-ferro metaal, kunststof, hout of MDF en HDF. SPS Multi-Primer heft de zuiging van de vezelplaten op, iets dat een ' gewone' grondverf niet lukt bij deze vezelplaten.

SPS Multi-Primer Plus:

SPS Multi-Primer Plus  is een extra dekkende primer op waterbasis en is speciaal ontwikkeld als grond en hechtprimer. SPS Multi-Primer is weervast, heeft een goede kantendekking.  SPS Multi-Primer is snel droog en op alle lichte kleuren leverbaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »