Filter

Filters

Klaar

Murfill®

8 Product(en)
Sorteer op:

Murfill systemen: Doordachte oplossingen voor alle buitenmuren


De gevel is het visitekaartje van elke woning of gebouw. Maar een gevel is onderhevig aan tal van invloeden van buitenaf en van binnenuit: zon, wind, vocht, bouwgebreken…

Het Murfill waterdichtingssysteem is sinds jaar en dag dé referentie voor het bekleden en waterdicht maken van gevels. Mathys introduceerde Murfill Waterproofing Coating begin jaren ‘70. Een elastische, duurzame en waterdichte coating

Murfill is een uitgekiende formule
De unieke Murfill-formule haalt het beste uit verschillende systemen. Zo zorgt de combinatie van verschillende bindmiddelen voor een homogeen product dat waterafstotend, waterdicht en waterdampdoorlaatbaar is. De aanwezige plastificeermiddelen geven blaasjes, haarscheurtjes en vervorming geen kans.

Tot slot biedt een uitgekiende formule van pigmenten en vulstoffen een optimale bescherming tegen vervuiling en verkleuring. De combinatie van deze eigenschappen maken van Murfill wereldwijd dé referentie in waterdichte muurverven. 

Voor meer informatie open hier de brochure

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »