Bestel Sikkens beits voordelig online via Verfwebwinkel. Hier vind je de professionele Sikkens Cetol beitsen om hout buiten mee te verfraaien. Met deze verschillende soorten beits klaar je iedere klus in een handomdraai. Selecteer de beits die past bij de houtsoort die jij wilt behandelen en bestel de beits van Sikkens direct online.

Sikkens beits voor de ultieme bescherming van hout buiten

Sikkens Cetol beits is een professioneel product wat ook gemakkelijk door doe-het-zelvers kan worden gebruikt. De beitsen uit de Sikkens Cetol-lijn zorgen voor een mooie transparante houtafwerking. Deze topproducten van Sikkens leveren altijd een duurzaam resultaat.

Er zijn verschillende soorten beits van Sikkens verkrijgbaar.

Zo beschermt en verfraait Sikkens Cetol Novatech houtrijke constructies, zoals houtskeletbouw. Doordat deze beits vochtregulerend is, is hij uitermate geschikt voor het beschermen van houtwerk buiten.

Voor een perfecte bescherming tegen uv-straling gebruik je Sikkens Cetol TGL Satin Plus. Deze Sikkens beits waarborgt een permanente elasticiteit.

Voor een hoogglanseffect op je buitenwerk kies je voor Sikkens Cetol TGX Gloss. Deze hoogglans Sikkens beits is namelijk zeer weervast en daardoor erg duurzaam.

Sikkens Cetol Novatech: transparante buitenbeits die de houtstructuur benadrukt

Sikkens Cetol Novatech is een zijdeglans houtafwerking voor buiten. Hij is perfect voor het beschermen van houtrijke constructies als puivullingen en gevelbeschietingen. Deze beits is bovendien bijzonder geschikt om toe te passen op naaldhout. Dit komt mede door zijn goede vochtregulerende eigenschappen.

Verwerk Sikkens Cetol Novatech gemakkelijk met een kwast. Door zijn hoge transparantie, blijf je de houtstructuur goed zien. De beits werkt bovendien optimaal inkleurend en heeft een hoog vast stofgehalte.

Sikkens Cetol TGL Satin Plus: ideale beits voor buiten door hoge uv-bestendigheid

Sikkens Cetol TGL Satin Plus is een transparante, zijdeglans houtafwerkingen voor buiten. Deze beits is zeer geschikt voor ondergronden van loofhout en naaldhout. Afhankelijk van de houtsoort blijft de houtstructuur van het oppervlak zichtbaar.

De Sikkens Cetol TGL-beits is perfect voor op deuren en kozijnen. Hij beschermt het hout optimaal en is weervast.

Sikkens Cetol TGX Gloss: beits die het hout maar liefst 6 tot 7 jaar beschermd

Sikkens Cetol TGX Gloss is een transparante hoogglans beits voor buiten met een zeer hoge aanvangsglans. De transparante afwerking verfraait de houtnerf. Liever een gekleurde beits? De TGX Gloss is ook verkrijgbaar in vele (Sikkens) kleuren.

Deze Sikkens lak heeft een uitzonderlijk hoge duurzaamheid met een verwachte levensduur van maar liefst 6 tot 7 jaar. Je kunt deze hoogglans beits direct gebruiken, maar roer hem wel altijd nog even door. Na pakweg 2,5 uur is de lak stofdroog en na ongeveer 16 uur kun je hem overschilderen.

Bestel Sikkens Cetol beits voor buiten voordelig online

De professionele beitsen van Sikkens onderscheiden zich van andere merken beits door de duurzame houtbescherming die zij bieden. Bovendien verfraaien ze de tekening van het hout en zijn ze in verschillende afwerkingen verkrijgbaar.

Bestel het ruime assortiment Sikkens beits voordelig online bij Verfwebwinkel. Hier koop je de Sikkens Cetol beitsen met kortingen tot wel 60%!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »