Het uitgebreide assortiment van Sikkens voorstrijk bestel je gemakkelijk online via Verfwebwinkel.nl. Het assortiment bestaat onder andere uit:

  • Sikkens voorstrijk
  • Sikkens Alphacryl Pure Primer SF
  • Sikkens Alpha

Met deze verschillende soorten voorstrijk klaar je iedere klus in een handomdraai. Selecteer de juiste voorstrijk voor jouw klus en bestel je primer online.

Sikkens voorstrijk

Sikkens voorstrijk is er in verschillende varianten. Sikkens Alphacryl Pure Primer SF is een dekkende primer voor de binnenmuren. Sikkens Alpha Muurfix is een watergedragen voorstrijk voor binnen. Liever een voorstrijkmiddel dat ook buiten gebruikt kan worden? Kies dan voor de Sikkens Alpha Aquafix. Ook deze primer fixeert licht poederende ondergronden en vermindert de zuiging van de ondergrond.

Sikkens Alphacryl Pure Primer SF

Sikkens Alphacryl Pure Primer SF behoort tot de EcoSure producten van Sikkens. Dit zijn de meest duurzame producten uit het assortiment. Gebruik dit voorstrijkmiddel voor een goede hechting en perfecte dekking van de Sikkens Alphacryl muurverf. Hierdoor ontstaat een esthetisch mooi en glad resultaat.

Sikkens Alpha

Sikkens Alpha Muurfix zorgt ervoor dat binnenmuurverf beter hecht. Dit watergedragen voorstrijkmiddel vermindert de zuiging van het oppervlak om glans- en kleurverschil te voorkomen. De Muurfix kan ook worden gebruikt op spuitpleister of voor het voorbehandelen van een ondergrond voor behang. Ga je buiten met muurverf aan de slag? Dan kun je de ondergrond beter voorstrijken met Sikkens Alpha Aquafix. Dit voorstrijkmiddel kan namelijk zowel binnen als buiten worden toegepast. Schilder het oppervlak vervolgens met een dispersiemuurverf.

Specificaties Sikkens voorstrijk

Sikkens voorstrijkmiddel onderscheidt zich van andere merken voorstrijk door de volgende eigenschappen:

  • Watergedragen formules
  • Verbetert de hechting
  • Fixeert de ondergrond
  • Vermindert zuiging

Assortiment Sikkens voorstrijk

Bekijk het uitgebreide assortiment Sikkens primers online op deze webpagina.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »