Sikkens verf bestellen met korting tot wel 60% doe je in de webshop van Verfwebwinkel. Hier profiteer je van een uitgebreid verfassortiment tegen de scherpste prijs. Het assortiment van Sikkens bestaat uit:

  • Sikkens verf
  • Sikkens muurverf
  • Sikkens grondverf
  • Sikkens primer
  • Sikkens beits

Met dit uitgebreide assortiment verf klaar je iedere schilderklus in no time. Kies de verf die aansluit bij het te schilderen oppervlak en bestel hem direct online.

Sikkens verf online kopen

Sikkens verf online kopen is veel voordeliger dan in de winkel. Bij Verfwebwinkel profiteer je namelijk van korting tot wel 60%! Hier koop je het uitgebreide verfassortiment van Sikkens online voor een betere prijs dan in de winkel.

Kies voor Sikkens verf voor het lakken van hout en metaal. Onbehandelde ondergronden moeten vaak eerst gegrond worden met een Sikkens grondverf. Voor een transparante beschermlaag over je houtwerk gebruik je Sikkens beits.

Voor het schilderen van muren en plafonds is er speciale Sikkens muurverf. Op slecht hechtende of sterk zuigende muren gebruik je eerst een Sikkens primer.

Met de professionele verven van Sikkens ziet iedere ondergrond er weer perfect uit en is hij voor jaren beschermd. Uw huis verdient toch ook Sikkens verf?

Sikkens verf

Sikkens lak is verkrijgbaar onder de naam Sikkens Rubbol. Het blijft echter niet bij één soort: er zijn verschillende soorten Rubbol-verf op de markt voor iedere schilderklus. Kies voor een Sikkens lak voor binnen of speciale Sikkens buitenlak en geniet jarenlang van een super duurzaam resultaat.

Sikkens grondverf

Sikkens grondverf gebruik je als basis voor de Sikkens lak. Vandaar dat ook de grondverf van Sikekns wordt verkocht onder de naam Sikkens Rubbol. Er zijn zowel primers voor binnen en buiten als specifieke buitenprimers op de markt. De grondverven van Sikkens zorgen voor een betere hechting van de verf op het oppervlak.

Sikkens beits

Sikkens beits is verkrijgbaar onder de noemer Sikkens Cetol. Deze beitsen beschermen diverse houtsoorten. Door de veelal transparante uitwerking, wordt de houtstructuur extra benadrukt. Dit zorgt voor een fraai resultaat.

Sikkens muurverf

Sikkens muurverf geeft je muren een professionele finishing touch. Deze muurverven behoren tot de serie Sikkens Alpha. Sikkens muurverf heb je in verschillende afwerkingen: van extreem mat tot zijdeglans. Allemaal bieden ze een geweldige dekking binnen of buitenshuis.

Sikkens primer

Sikkens primer voor muren en plafonds valt ook onder de noemer Sikkens Alpha. Er zijn specifieke primers voor binnen op de markt, maar er is ook een primer voor binnen en buiten. Een voorstrijkmiddel fixeert de ondergrond en vermindert de zuiging ervan. De perfecte voorbehandeling van een te schilderen muur of plafond!

Specificaties Sikkens verf

Sikkens beschikt over diverse soorten verf die aan de hoogste specificaties en eisen voldoen, waaronder:

  • Zorgen voor een professioneel eindresultaat
  • Zijn uiterst duurzaam
  • Voor binnen en buiten
  • Voor iedere schilderklus een specifieke verf
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »