Alabastine heeft voor ieder probleem een oplossing! Alabastine maakt producten om problemen te voorkomen of reparaties onzichtbaar te maken.

Of je nu een doorgewinterde klusser bent of af en toe aan de slag gaat, met de voorbehandeling van Alabastine slaagt iedere doe-het-zelf-klus. Verfwebwinkel heeft een ruim assortiment probleemoplossers van Alabastine. Alabastine is marktleider in de categorie probleemoplossers! De meest gebruikte producten die je helpen om je hout, steen en metaal voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te behalen!

Om het u makkelijk te maken verdelen we Alabastine als volgt in:

  • Voorstrijk en Muurverf
  • Muurvullers
  • Houtvullers
  • Houtrotvullers 
  • Overige

Voorstrijk en Muurverf:

Net als grondverf op hout is het heel belangrijk om de muren voor te strijken voordat u deze met muurverf gaat schilderen. Een voorstrijk voorkomt veelal problemen achteraf. Denk hierbij aan zuiging, hechting en kleurverschillen.

Alabastine Muurvullers:

Een mooi eindresultaat staat of valt bij een goede voorbereiding. Bij deze voorbereiding hoort zeer zeker het vullen van scheuren, kieren, naden, gaatjes en gaten. Alabastine heeft een heel groot assortiment vulmiddelen, voor kleine oneffenheden, maar zeker ook voor grote oneffenheden. Met structuur of glad, zelfs voor het vastzetten van contactdozen, hoekjes en trapleuningen heeft Alabastine muurvullers in het assortiment. 

Alabastine Houtvullers:

Voor ieder gaatje, iedere houtsoort en iedere scheur heeft Alabastine een oplossing. Neem een kijkje in hun assortiment of neem contact met ons op voor professioneel advies.

Alabastine Houtrotvullers:

Zijn de gaten wat groter dan verwacht? het hout wat rotter dan het leek? Alabastine heeft een heel gamma van houtrotstop, houtrotvullers en reparatieproducten om houtrot te verwijderen en te vervangen zodat uw kozijnen, deuren en boeiboorden er weer voor lange tijd tegenaan kunnen. 

Alabastine Overige producten:

Naast al bovengenoemde producten heeft Alabastine alles in huis om de verfklus van A tot Z te kunnen maken. Van een verfreiniger (ontvetter) tot plamuur met bijbehorende plamuurmessen, maar ook alles voor uw voegen en garagevloer.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »