Alabastine producten vind je bij Verfwebwinkel

Alabastine maakt producten om problemen te voorkomen of reparaties onzichtbaar te maken! Of je nu een ervaren klusser bent of af en toe aan de slag gaat, met de voorbehandelingen van Alabastine slaagt iedere doe-het-zelf-klus. Verfwebwinkel heeft een ruim assortiment van Alabastine, denk aan houtvuller, muurvuller, voorstrijk en ga zo maar door. Alabastine is dan ook marktleider in de categorie probleemoplossers! We kunnen de producten als volgt indelen:

  • Voorstrijk en Muurverf
  • Muurvullers
  • Houtvullers
  • Houtrotvullers 
  • Overige producten

Voorstrijk en muurverf

Net als grondverf op hout is het heel belangrijk om de muren voor te strijken met voorstrijk voordat je deze met muurverf gaat schilderen. Een voorstrijk voorkomt veel problemen achteraf. Voorstrijk zorgt voor mindere zuiging, betere hechting en het voorkomen van kleurverschillen. Het is daarom belangrijk om nieuwe muren voor te strijken met een dekkende voorstrijk.

Muurvuller

Een mooi eindresultaat staat of valt bij een goede voorbereiding. Bij deze voorbereiding hoort zeer zeker het vullen van scheuren, kieren, naden, gaatjes en grotere gaten. Alabastine heeft een groot assortiment muurvullers in het assortiment. Voor kleine oneffenheden, maar zeker ook voor grote oneffenheden zijn er producten te vinden.

Houtvuller

Er zijn diverse soorten houtvullers in het assortiment te vinden, afhankelijk van je klus en de houtsoort. De voordelen van Alabastine houtvuller is bijvoorbeeld de droogtijd en het krimpvrij opdrogen. Wil je een reparatie uitvoeren en daarna verder met schilderen? Dit is geen enkel probleem!

Houtrotvuller

Alabastine heeft een heel gamma van houtrotstop, houtrotvullers en reparatieproducten om houtrot te verwijderen en te vervangen zodat uw kozijnen, deuren en boeiboorden er weer voor lange tijd tegenaan kunnen. Wel is het natuurlijk van belang dat de producten worden afgewerkt met een duurzame lak zodat het hout optimaal beschermd is.

Overige producten

Naast alle bovengenoemde producten heeft Alabastine alles in huis om ook andere klussen te laten slagen. Zo is er bijvoorbeeld ook buitenvoegreparatie en zelfs garagevloercoating in het assortiment.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »