Voordelig je voorstrijk kopen

Voorstrijk wordt gebruikt om sterk zuigende oppervlakken of onregelmatige ondergronden voor te bereiden op het schilderwerk. Voorstrijk aanbrengen zorgt ervoor dat de verf regelmatig wordt opgenomen door de ondergrond en voorkomt hiermee kleurverschil en oneffenheden.

Aankleurbaar voorstrijkmiddel

Wijzonol Muurvoorstrijk Aankleurbaar is een handig product wanneer je een lichte muur donker gaat verven of andersom. Dit product is namelijk aankleurbaar in vrijwel alle kleuren. Door deze voorstrijk aan te brengen heb je minder lagen muurverf nodig. Met de voorstrijk heb je immers al een kleur aangebracht.

Ook de Sikkens Alphacryl Pure Primer is verkrijgbaar in kleur! Je hebt de keuze uit vrijwel alle lichte kleuren of wit. De Trimetal Magnaprim Fix is ook een voorstrijkmiddel dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Mocht je voorstrijk te dun vinden, kijk dan eens naar de wall-primer, deze heeft dezelfde substantie als muurverf. Deze voorstrijk moet daarom ook met een zelfde soort roller worden aangebracht als waar de muurverf mee wordt aangebracht.

Blank voorstrijkmiddel

Werk je liever met een blank voorstrijkmiddel? Dan zijn de Wijzonol Muurvoorstrijk, de Fix-Primer, Sikkens Alpha Aquafix en de Sigma Sigmafix Universal goede producten!

Porex 2000 is een blank voorstrijkmiddel. Dit middel is een zeer hoogwaardig kwalitatief product dat zorgt voor een enorme hechting. 

Wit voorstrijkmiddel

Sigma Wallprim en Wijzonol Muurvoorstrijk Aankleurbaar zijn witte voorstrijkmiddelen. Deze producten zorgen voor een dekkende witte basis laag waar muurverf overheen aangebracht kan worden. Zelfs fellere kleuren kun je met dit voorstrijkmiddel dekkend wit voorstrijken.

Engelse voorstrijk

Little Greene Wall Primer Sealer is een goed dekkend en reukarm product. De primer zorgt voor een uitstekende hechting. Deze voorstrijk is verkrijgbaar in lichte kleuren of wit. De Farrow & Ball Wall & Ceilling primer and undercoat is een dekkend voorstrijkmiddel. Let op dat je deze primer altijd moet verdunnen! De Farrow & Ball Wall & Ceiling primer and undercoat is verkrijgbaar in verschillende kleurtonen.

Tip! Kies net een tint lichter dan de uiteindelijke kleur van de muur. Dan kun je goed bijhouden waar je bent gebleven wanneer je de muurverf aanbrengt!

Voorstrijk voor vochtige ruimtes

Wil je een muur beschermen tegen vocht? Dan is Alabastine Xtra Voorstrijk Vochtige Muren en Kelders het product wat je nodig hebt. Deze voorstrijk voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf. Na het aanbrengen van dit product kan muurverf of behang meteen worden aangebracht.

Last van vlekken?

Porex 2000 is een voorstrijk die zowel verdunt als onverdund kan worden aangebracht. Onverdund is deze geschikt voor het isoleren van allerlei vlekken en nicotine aanslag op wanden en plafonds. De Porex 2000 droogt vrijwel transparant op.

Met Alabastine Vlekken Voorstrijk reken je met vrijwel alle vlekken af. Deze spray isoleert onder andere nicotine-, vet-, roet-, roest-, potlood-, lekkage en koffievlekken. Deze voorstrijk is overschilderbaar met alle soorten muurverf en is sneldrogend. Dit product isoleert geuren wanneer je 2 à 3 lagen aanbrengt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »