Rust-Oleum thinner kopen

Rust-Oleum thinner kopen? Om Rust-Oleum producten goed te verwerken is het soms nodig deze te verdunnen met een thinner of verfverdunner. Er zijn twee soorten:

  1. Een thinner voor spuitapplicatie
  2. Een verfverdunner voor aanbrengen met een kwast of roller

Rust-Oleum thinner voor spuitapplicatie

Wil je Rust-Oleum producten verspuiten? Dan zijn er twee thinners die je kunt gebruiken.

Rust-Oleum Verdunner 641

Rust-Oleum Verdunner 641 is speciaal ontwikkeld om primers en toplagen te verdunnen die je wilt verspuiten. Gebruik de 641 thinner voor het verdunnen van onder andere Rust-Oleum Roestprimer 769 / 780 en Alkythane 7500. Verspuit deze producten inclusief verfverdunner met een airless- of luchtspuit. Verkrijgbaar in een blik van 1 of 5 liter.

Rust-Oleum Verdunner 191

Ga je 9600 Rust-O-Thane® verspuiten? Gebruik dan Rust-Oleum Verdunner 191. Deze thinner is verkrijgbaar in een blik van 5 liter. Bekijk de productinformatie voor de juiste verhouding verfverdunner. Hier vindt je ook de juiste instellingen voor de luchtspuit, airless spuit en pneumatische en elektrische airlessapparatuur.

Rust-Oleum verfverdunner voor kwast of roller

Ga je een product van Rust-Oleum met een kwast of roller aanbrengen? Dan kun je de volgende vier thinners gebruiken als je het product eerst wil verdunnen.

Rust-Oleum Verdunner 633

Wil je de Rust-Oleum Roestprimer 769 / 780 en Alkythane 7500 aanbrengen met een kwast of roller? Gebruik dan Rust-Oleum Verdunner 633. Ook voor het met de kwast of roller aanbrengen van Primer 569 / 590 en Metaalprimer 1060 / 1080 wordt deze thinner aangeraden. Koop deze verfverdunner online in een blik van 1 of 5 liter.

Rust-Oleum Verdunner 190N

Wanneer je 9600 Rust-O-Thane® met een kwast of roller wil aanbrengen, verdun je deze met Rust-Oleum Verdunner 190N. Gebruik dit 5-literblik thinner om schuimvorming te voorkomen. Raadpleeg de productinformatie voor de juiste verhouding verfverdunner ten opzichte van het product.

Rust-Oleum Verdunner 150

Onder andere voor de Rust-Oleum 6400 Shopprimers, gebruik je Rust-Oleum Verdunner 150. Deze thinner kan voor diverse producten worden gebruikt die met de kwast of roller worden aangebracht.

Rust-Oleum Verdunner 160

Rust-Oleum Verdunner 160 kan onder andere worden gebruikt voor het verdunnen van Rust-Oleum 9100 Epoxycoating. Maar ook Rustoleum Epoxy Metaalprimer 9170 / 9180, Epoxysysteem Roestgrondlaag 9169 en Rust-Oleum 1085 en B 95 worden hiermee verdunt. Koop deze thinner online bij Verfwebwinkel in een verpakking van 1 liter of 5 liter.

Verfverdunner van Verfwebwinkel

Wie zijn verfverdunner bij Verfwebwinkel shopt, weet in ieder geval zeker dat hij nooit teveel betaalt! Bovendien kun je bij de specialisten van deze webshop terecht voor gratis deskundig advies. Bestel daarom direct je verfverdunner online via Verfwebwinkel.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »