Het brede assortiment Farrow & Ball muurverf kun je hier online kopen.

Het assortiment bestaat onder andere uit:

  • Farrow & Ball muurverf
  • Farrow & Ball Estate Emulsion
  • Farrow & Ball Modern Emulsion

Met deze verschillende soorten muurverf is iedere schilderklus in een handomdraai uitgevoerd. Selecteer de verfkleur die bij jouw huis past en bestel deze populaire Engelse muurverf online.

Farrow & Ball muurverf

Er zijn twee soorten Farrow & Ball muurverf online te bestellen: de Estate Emulsion en de Modern Emulsion. Deze muurverven zijn verkrijgbaar in alle 132 verfkleuren van Farrow & Ball. De kleurintensiteit van Farrow & Ball muurverf is onovertroffen. Daarnaast is er bij de productie van deze muurverf gedacht aan mens, dier en milieu. Doordat alle muurverf van Farrow & Ball watergedragen is, is hij dier- en kindvriendelijk. Verder geeft hij bijna geen geur af. Meer informatie over deze muurverven en de verschillen tussen deze twee verfsoorten lees je hieronder.

Farrow & Ball Estate Emulsion

De Farrow & Ball Estate Emulsion muurverf staat ook wel bekend als de krijtverf van Farrow & Ball. Deze muurverf zorgt voor de kenmerkende, kalkmatte Farrow & Ball afwerking. Deze matte muurverf is geschikt voor muren en plafonds in de woning. Het glanspercentage van de Farrow & Ball Estate Emulsion is 2%. De muurverf is na twee uur droog en alweer overschilderbaar. Farrow & Ball Estate Emulsion is met een doekje afneembaar. In ruimtes die je intensief gebruikt, kun je beter de Farrow & Ball Modern Emulsion toepassen.

Farrow & Ball Modern Emulsion

Farrow & Ball Modern Emulsion is het beste alternatief voor de Estate Emulsion. Deze muurverf is ijzersterk, maar geeft toch een prachtig resultaat. De Farrow & Ball Modern Emulsion is afwasbaar en vlekbestendig. Dit maakt deze muurverf perfect voor ruimtes die veel te verduren hebben, zoals de keuken, badkamer, kinderkamer en het trapgat. Hoewel deze muurverf een glansgraad van 7% heeft, geeft hij toch een matte afwerking. Twee uur na het aanbrengen is de verf droog. Wacht echter vier uur tot je Farrow & Ball Modern Emulsion overschildert.

Specificaties Farrow & Ball muurverf

De Engelse muurverf van Farrow & Ball onderscheidt zich van andere merken muurverf door zijn:

  • Ongeëvenaarde kleurdiepte
  • Gemakkelijke afwasbaarheid
  • Milieuvriendelijke formule
  • Snelle droogtijd

Assortiment Farrow & Ball muurverf

Op Verfwebwinkel.nl vind je de Farrow & Ball muurverf in alle 132 verfkleuren. Twijfel je nog over de juiste kleur muurverf? Bestel dan een Farrow & Ball sample pot online. Neem hier een kijkje in het kleurrijke assortiment Farrow & Ball muurverf:
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »