Trimetal Verf is al jaren één van de bekende merken in de verfwereld.

Door met de tijd mee te gaan en goed te innoveren heeft Trimetal Verf prima producten in het assortiment voor de professionele schilder maar ook voor de doe-het-zelver. Trimetal Verf voor is geschikt voor ondergronden zoals hout, kunststof of metaal. Trimetal is een professionele verf, die ook goed in de smaak valt bij de doe-het-zelver. Kies je voor kwaliteit, kies je voor Trimetal.

Keuze te over;

Een mooie bolle hoogglans, tijdloos zijdeglans, of een hippe matte lak, allemaal zijn ze te vinden in het Trimetal assortiment. 
Permacryl, de watergedragen lijn van Trimetal droogt snel, vergeelt niet en verwerkt gemakkelijk.
Permaline, de terpentine-basis lijn van Trimetal, verwerkt zich zoals verf dat al jaren doet, soepel, goede vloei en prettig in het gebruik.

Schildersklus voor binnen of voor buiten? Geen probleem!

Voor iedere klus is er een passende Trimetal verf. 
Tijden veranderen, etiketten veranderen, namen veranderen. Heeft u een oud blik Trimetal (of Brink Molijn) verf staan en komt u die niet meer tegen in onze verfwebwinkel, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Trimetal verf is onder te verdelen in vier glansgraden:

  • Hoogglans
  • Halfglans
  • Zijdeglans
  • Mat

Hoogglans:

Voor buiten is hoogglans verf verreweg de sterkste. Zeker de Permaline Silicon is een duurzame hoogglans verf met lang glansbehoud die een onderhoudstermijn van ca. 8 jaar kent. Om het buitenschilderseizoen te verlengen is er de Permaline DW Brillant, deze 4-seizoenen verf is dan ook prima aan te brengen bij lagere temperaturen.
gaat uw voorkeur naar een vochtregulerend verfsysteem uit? Schilder uw buitenboel dan met Permaline Decor Brillant of de Permaline Regulé. Deze twee vochtregulerende producten van Trimetal kunnen als grond- en aflak gebruikt worden. Het zogenoemde één-pot-systeem. Dit scheelt niet een verflaag, maar wel een verfblik.

Halfglans:

De Permacryl PU Semi-Brillant is een halfglanzende, sneldrogende, watergedragen kras- en stootvaste lak. Daardoor niet vergelend, geschikt voor op trappen, keukens en vloeren. Wat wilt u nog meer??

Zijdeglans:

Voor binnen veruit de meest gebruikt glansgraad. 
Laat ons beginnen met de meest praktische voor binnen; Trimetal Permacryl AE Satin. Deze watergedragen, huidvet resistente, krasvaste, dekkende en zijdeglanzende lakverf voor binnen is en van de paradepaardjes van Trimetal. Door zijn langere open-tijd (verwerkingstijd) is deze watergedragen lak ook zeer zeker voor de minder geoefende schilder probleemloos aan te brengen.
Ook de Permaline PU Satin is een veel gebruikte zijdeglanslak van Trimetal. Omdat deze lak op terpentinebasis is kan deze vergelen bij lichte kleuren. Verder is de PU Satin uiterst krasvast door de toegevoegde poly-urethaan en binnen en buiten inzetbaar.

Net als de Permaline Decor Brillant is de Trimetal Permaline Decor Satin een vochtregulerende, thixotrope grond- en afschilderverf voor buiten (één-pot-systeemverf) maar dan in zijdeglans.

Eén van de nieuwere paradepaardjes van Trimetal is de Permacryl FX Satin. Deze zijdeglanzende watergedragen lak heeft een zeer goede kantendekking ( ideaal voor hoekjes, randjes en kanten), een hoog laagdiktebereik (goed dekkend en vullend) en verwerkt zeer prettig. Door deze lak over de Permacryl FX primer te schilderen krijgt u een fantastisch verfsysteem.

Mat:

Overgevlogen vanuit Engeland en helemaal van nu zijn de matte lakken. Trimetal heeft de Permacryl PU Mat ontwikkeld. Deze watergedragen lak is krasvast, niet vergelend en uiterst mat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »