Voordelig je verfbeugel kopen

Zonder verfbeugel kun je je verfroller niet gebruiken. Zorg dat je een bijpassende beugel hebt voor jouw maat roller. Er zijn 3 soorten beugels bij Verfwebwinkel verkrijgbaar. De beugels zijn niet merkgebonden en dus universeel inzetbaar. Let op! Voor de verfrollers van Farrow&Ball is een speciale verfbeugel nodig. 

De afmeting van de beugel is bruikbaar voor een roller van dezelfde afmeting. Bijvoorbeeld een 10cm verfbeugel is geschikt voor een 10cm roller.

Verfbeugels

Normale verfbeugel
Deze verfbeugel is geschikt voor latex- en lakrollers vanaf 5 cm. Deze verfbeugels zijn meerdere keren bruikbaar door de roller er eenvoudig af te schuiven na het schilderen. Je kunt deze verfbeugels gebruiken voor het schilderen met latex- of lakrollers.

Verfbeugel met softgrip
Anza softgrip beugels zijn fijn in het gebruik door het softgrip handvat, hierdoor zul je minder snel last krijgen van je handen. Anza beugels met softgrip passen op alle Anza verlengstelen en zijn leverbaar in diverse maten.

Verfbeugel Softgrip Aluminium
Doordat deze beugel zeer licht is wordt je minder snel moe in je arm of schouder. De lichtgewicht verfbeugel heeft ook een handvat van softgrip en licht dus lekker in hand. De verfbeugel is alleen verkrijgbaar voor rollers van 18 m breed.

Verfbeugel van Farrow&Ball
Farrow & Ball Roller Handle is alleen te plaatsen op de roller van Farrow & Ball dit komt omdat de stalen beugel in het midden een stuk groter is.

Verfstokken

Om grote oppervlakken eenvoudig te schilderen is het handig om een verfstok toe te voegen. Met een verfstok wordt het werk makkelijker en wordt een eenzijdige lichamelijke belasting voorkomen. Verfwebwinkel heeft verfstokken van Goudhaantje en Anza in het assortiment.

Basis verfstok
Anza heeft een goede basis verfstok die uitschuifbaar is tot 2 meter. Let op! Het is niet mogelijk om de Anza Softgrip en Softgrip Aluminium op deze verfstok te bevestigen.

Stevige verfstok
Wil je een stevigere verfstok? Ga dan voor dit model van Anza. Ook is deze een stuk langer uitschuifbaar, namelijk tot 270 cm.

Universele verfstok
De verfstok van Goudhaantje is voor iedere roller inzetbaar, zelfs voor de verfbeugel van Farrow & Ball. Dit komt doordat er schroefdraad in de verfstok is verwerkt.

Extra lichte verfstok
Deze verfstok is een stuk lichter dan bovengenoemde verstokken. Ideaal mocht een normale verfstok te zwaar zijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »