Finess verf bestel je voordelig bij de webshop van Verfwebwinkel.be. De kritische, prijsbewuste schilder profiteert hier van het uitgebreide assortiment van Finess met professionele kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Het assortiment van Finess bestaat uit:

Finess verf online kopen

Kies voor Finess interieurlakken als je houten meubels, lambriseringen, plinten, deuren etc. decoratief wil beschermen.

Kies voor Finess speciale muurverven voor het lakken van radiatoren, muurtegels, metaal, beton, vloeren en asfalt ondergronden. Onbehandelde ondergronden moeten eerst behandeld worden met Finess grondverf.

Houten ondergronden kunnen worden beschermd met Finess Tuinbeits of Steigerhoutsbeits.

Geen enkele klus is hetzelfde. Een muur of plafond, een garagevloer, een betonnen bloembak of een kelder schilderen? Of een houten vloer of een tuinschutting opknappen. Voor elk denkbare klus heeft Finess de juiste producten om deze snel en succesvol uit te voeren. Het verfmerk voor de kritische, prijsbewuste gebruiker.

Finess Interieurlakken

De transparante Interieurlakken van Finess brengen kleur in huis en geven een decoratieve bescherming aan houtwerk en meubels. Ook voor houten trappen en vloeren biedt Finess een aantal slijtvaste oplossingen.

Finess Grondverf

Voor optimale bescherming en een strak eindresultaat is de juiste voorbehandeling van de ondergrond onmisbaar. De verschillende grondverven van Finess bieden maximale bescherming van de ondergrond en zorgen voor een goede hechting van de afwerklaag.

Finess Primers

Finess heeft de juiste primer voor muren en plafonds in woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer, garage enz. Ook voor buitenmuren vind je in het Finess assortiment een weerbestendige primer voor buiten.

Finess Speciale muurverf

Speciale ondergronden zoals metaal, beton en cement vragen om speciale producten. Dus wil je een radiator, een garagevloer, een betonnen bloembak of een kelder schilderen? Finess heeft de juiste verven en lakken voor jouw klus!

Finess Tuinbeits

Bescherming van hout in de tuin, op of onder het maaiveld, of behoud van het karakteristieke uiterlijk van een schuur? In het tuinassortiment van Finess vind je oliën, beitsen en speciale producten zoals Bielzenzwart, Zwarte Teer en Bruinoleum. Voor iedere klus heeft Finess het juiste product!

Finess Steigerhoutbeits

Voor trendy afwerking van tuintafels, tuinstoelen, banken en kasten van onbehandeld steigerhout of ongeschaafde zachte houtsoorten heeft Finess Steigerhoutbeits in het assortiment in 4 kleuren; White wash, grey wash, anthracite wash en dark grey wash.

Assortiment Finess verf

Bekijk het uitgebreide Finess assortiment op Verfwebwinkel.nl en bestel direct online. Voor 17.00u besteld? Dan kan je morgen direct aan de slag met jouw Finess producten. Is jouw bestelling hoger dan €50,-, dan betaal jij geen verzendkosten!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »