Steigerhout schilderen:

Steigerhoutbeits is speciaal ontwikkeld voor nieuw- en oud steigerhout. Steigerhoutbeits is een beits die goed indringt in het hout. Steigerhoutbeits droogt snel en is makkelijk verwerkbaar. 1 laag Steigerhoutbeits is voldoende voor een prachtig resultaat. Bij onderhoudslagen hoeft niet geschuurd te worden. Hermadix Steigerhoutbeits is een watergedragen, mens- en milieuvriendelijke beits op basis van natuurlijke oliën waardoor je een matte finish krijgt. Steigerhout beits geeft een duurzame, dekkende bescherming en laat geen nare verflucht na. Hermadix Steigerbeits is slijt- en stootvast en verkrijgbaar in 750 ml en 2,5 liter verpakkingen in 7 eigentijdse kleuren (afgestemd op Cando)

Geïmpregneerd hout schilderen:

Geïmpregneerd hout is van oorsprong zacht hout dat in de fabriek behandeld is met conserveringsmiddelen.
Dankzij deze behandeling heeft onbehandeld geïmpregneerd hout (zonder beits) in het Nederlandse klimaat een levensduur van zo’n 10 jaar en wordt veel gebruikt voor schuttingen en buitenmeubelen.
De gebruikte conserveringsmiddelen verlengen de levensduur, maar voorkomen niet dat deze houtsoort onder invloed van regen, wind en zon na verloop van tijd grijs uitslaat en vies wordt. Door het hout te beitsen voorkomt u dit.

Helaas zijn niet alle beitsen geschikt voor geïmpregneerd hout. Veel beitsen reageren namelijk negatief op de conserveringsmiddelen in het hout waardoor de beitslaag heel snel afbladdert. De beitsen van Hermadix zijn uitermate geschikt voor geïmpregneerd hout en leverbaar in diverse kleuren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »