Het ruime assortiment Wijzonol beits bestel je hier online. Het assortiment beits bestaat onder andere uit:

  • Wijzonol beits
  • Wijzonol Tuinbeits
  • Wijzonol Transparant

Met deze verschillende soorten beits is je klus zo geklaard. Selecteer de beits die past bij de houtsoort die jij wil behandelen past en bestel Wijzonol beits online.

Wijzonol beits

Wijzonol beits biedt de perfecte beschermlaag voor al je houtwerk. Gebruik Wijzonol Dekkend Tuinbeits of Wijzonol Transparant Tuinbeits voor een zijdeglanzende of matte afwerking van onder andere tuinmeubilair. Voor een transparante afwerking van je buitengevelwerk gebruik je Wijzonol Transparant Zijdeglans of Wijzonol Transparant Hoogglans. Voor een snelle droging gebruik je Wijzonol Aqua Kleurbeits of Wijzonol Aqua Blank. Wijzonol LBH Transparant UV Hoogglans en Wijzonol LBH Transparant UV Zijdeglans zorgen voor een uitstekende buitenduurzaamheid. Tot slot zorgt Wijzonol Konserveergrond voor beperkte filmvorming.

Wijzonol Tuinbeits

Wijzonol Tuinbeits is een gemakkelijk verwerkbare beits met een hoge vochtregulering. Koop Wijzonol Tuinbeits Dekkend in de formaten 750 ml, 1 liter en 2,5 liter. Voor een transparante afwerking schaf je Wijzonol Tuinbeits transparant in 750 ml of 1 liter. Gebruik deze buitenbeitsen voor al je houten tuinmeubilair, schuttingen, tuinhuisjes, gevelbetimmeringen en pergola’s.

Wijzonol Transparant

Wijzonol Transparant is een transparante afwerking voor geveltimmerwerk buiten. Dit product heeft een uitstekende buitenduurzaamheid. Kies voor de Wijzonol Transparant Zijdeglanslak of Wijzonol Transparant Hoogglanslak. Beide afwerkingen geven een fraaie glans die goed behouden blijft.

Wijzonol Aqua

Wijzonol Aqua is verkrijgbaar als kleurbeits of als blanke lak. Wijzonol Aqua Kleurbeits is een transparante kleurbeits met hoog inkleurend vermogen. Deze matte beits droogt snel en kent een hoge vochtregulering. Wijzonol Aqua blank is een kras en slijtvaste blanke lak die niet vergeelt. Bovendien is deze lak handvetbestendig, sneldrogend en geurarm.

Wijzonol LBH

Wijzonol LBH Transparant is een duurzame en transparante afwerking voor geveltimmerwerk. Deze transparante grond,- tussen- en eindlaag is verkrijgbaar met een hoogglans of zijdeglans afwerking. Voor welke afwerking je ook kiest: ze kennen allebei een goed glansbehoud. De LBH-afwerkingen zijn bovendien gemakkelijk verwerkbaar en UV-bestendig.

Wijzonol Konserveergrond

Wijzonol Konserveergrond is een matte en transparante kleurbeits voor op geveltimmerwerk van zachthout en tuinhout. Deze beits is gemakkelijk verwerkbaar en ideaal voor gebruik buiten door zijn hoge vochtregulering.

Specificaties Wijzonol beits

De beits van Wijzonol is onderscheidt zich van andere merken beits door de:

  • Gemakkelijke verwerkbaarheid
  • Hoge vochtregulering
  • Uitstekende buitenduurzaamheid
  • En het goede glansbehoud

Assortiment Wijzonol beits

Bestel hier het uitgebreide assortiment Wijzonol beits.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »