Antislip plaat om een gehele vloer antislip te maken

Op Verfwebwinkel vind je een compleet assortiment met antislip matten, platen, loopplaten en oprijplaten. De Antislip oprijplaten zijn met name bedoeld voor het stroef en ruw maken van een gladde ondergrond zodat je deze vloer ook met een rolstoel veilig kunt berijden.
Supergrip Antislip oprijplaten bieden toegang tot gebouwen (privé en/-of commercieel), zijn inzetbaar bij nooduitgangen en bij interieur/exterieure trappen /opstappen/stoepen 

De Antislip Super Grip oprijplaat voor drempels maakt het makkelijk om met een rolstoel ook drempels en opstapjes toegankelijk te maken en om zo valpartijen voorkomen. 

Super Grip antislip loopplaten kun je vastlijmen en schroeven op plaatsen waar je extra grip wilt hebben om zo een veiligere omgeving te creëren. 

Een antislip mat is altijd gemaakt van duurzaam materiaal en is daarmee een langdurige oplossing om glijden, vallen en struikelen te voorkomen. 
Op Verfwebwinkel vind je een ruim aanbod oplossingen voor veilige ondergronden. 

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan vaak ook met een eenvoudige oplossing voorkomen worden. Veiligheid staat bij ons altijd voorop en een antislip mat en een antislip plaat kan bijdragen aan een veiligere omgeving. 
Heb je advies nodig over een passende oplossing, dan adviseren wij je graag. 
Aan de hand van de ondergrond en je wensen zoeken we de beste antislip oplossing. Wellicht zijn andere antislip producten een betere oplossing, zoals een antislip coating, spray of trap. 
We zijn te bereiken via e-mail maar je kunt ons ook bellen. 

Voorkom vervelende uitglijders en lelijke valpartijen en plaats snel je bestelling voor een antislip mat vandaag nog in onze webshop.

Antislip tape is geschikt voor vrijwel ieder oppervlak

Deze antislip tape is een speciale duurzame tape die je langdurig kunt gebruiken en die een zeer sterke kleefkracht heeft. Antislip tape is de ideale beschermingstape om uitglijden op bijvoorbeeld trappen, hellingen of ladders te voorkomen. Deze tape heb je in alle soorten en maten. Hoe breder de tape, des te meer grip en antislip je creëert.

Op Verfwebwinkel heb je keuze uit een ruim assortiment antislip tape die zeer snel geleverd kan worden. Bestel je vandaag nog antislip tape op Verfwebwinkel dan heb je die morgen al in huis. Handig aan deze zeer sterke en zelfklevende antislip tape is dat je deze kunt gebruiken voor zowel binnen als buiten en je kunt deze eenvoudig met de hand aanbrengen om de gewenste ondergronden weer stroef en ruw te maken. Zodra de tape is aangebracht zijn ondergronden weer stroef en ruw en is geen verdere zorg vereist. Deze antislip tape is gemaakt van duurzaam materiaal zodat het lange tijd intensief gebruikt kan worden zonder los te laten. 

Heb je advies nodig over een probleem met een gladde, glibberige ondergrond of voorwerp, dan helpen wij je graag met het vinden van een passende oplossing. Verfwebwinkel staat graag voor je klaar met persoonlijk op maat advies, een telefoontje of e-mail naar ons is al voldoende. 

Naast deze tape zijn er namelijk nog meer producten die kunnen bijdragen aan een veiligere omgeving, zoals speciale antislip traptreden, matten, spray en coating. Veiligheid staat bij ons altijd voorop en zelfklevende antislip tape kan helpen bij het creëren van een veiligere omgeving, ook voor jou. 

Voorkom nu ook vervelende uitglijders en lelijke valpartijen en plaats snel je bestelling in onze webshop.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »