Het brede assortiment Wijzonol verf kun je hier online kopen. Het assortiment bestaat uit onder andere:

  • Wijzonol verf
  • Wijzonol lakverf
  • Wijzonol muurverf

Met deze verschillende verfsoorten is iedere schilderklus in een handomdraai geklaard. Selecteer de verfsoort voor jouw klus en bestel dit populaire verfmerk online.

Wijzonol verf

Wijzonol verf koop je voordelig en snel online via Verfwebwinkel. Wil je metaal, hout of kunststof oppervlakken voorbehandelen? Gebruik dan Wijzonol grondverf. Werk de gegronde oppervlakken af met Wijzonol lakverf. Voor het beschermen van houtwerk maak je gebruik van Wijzonol beits. Met Wijzonol voorstrijk creëer je de perfecte ondergrond voor Wijzonol muurverf. Het uitgebreide assortiment Wijzonol verven bestel je natuurlijk gewoon online!

Wijzonol grondverf

Wijzonol grondverf is verkrijgbaar op waterbasis en op terpentinebasis. Bovendien kun je veel primers zowel binnen als buiten gebruiken. Pas de grondverven van Wijzonol toe op hout, metaal en kunststof voor een strak schilderresultaat.

Wijzonol lakverf

Wijzonol lakverf is er in vele soorten en maten. Van Wijzonol Industrielak om metaal mee af te werken tot dekkende lakverven voor binnen en buiten. Kies uit matlak, zijdeglans, halfglans of hoogglans en ga aan de slag met een van deze gemakkelijk verwerkbare lakverven van Wijzonol!

Wijzonol beits

Wijzonol beits kent een uitstekende buitenduurzaamheid. In het assortiment vind je zowel dekkende als transparante afwerkingen met een hoogglans, zijdeglans of matte finish. Zo is er voor iedere houtsoort een perfect beschermende beits van Wijzonol te bestellen.

Wijzonol voorstrijk

Wijzonol voorstrijk is perfect om de zuiging van nieuwe muren te verminderen en de hechting te verbeteren. Gebruik een blanke of aankleurbare variant van de Wijzonol muurvoorstrijk.

Wijzonol muurverf

Wijzonol muurverf, latex en structuurverf pas je toe op muren en plafonds. Voor vochtige ruimtes is er een speciale schimmelbestendige muurverf. Ook is er speciale buitenmuurverf verkrijgbaar. Of je nu een matte, kalkmatte of zijdeglanzende afwerking wenst: Wijzonol heeft het allemaal in het assortiment.

Specificaties Wijzonol verf

De verf van Wijzonol onderscheidt zich van andere verfmerken door zijn:

  • Gemakkelijke verwerkbaarheid
  • Uitgebreide aanbod
  • Mogelijkheid tot jaarrond schilderen
  • Professionele kwaliteit

Assortiment Wijzonol verf

Bekijk het uitgebreide assortiment Wijzonol verf online op Verfwebwinkel.be!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »