Rust-Oleum vloercoating kopen

Rust-Oleum vloercoating kopen? Bij Verfwebwinkel vind je diverse vloercoatings van Rust-Oleum. Kies voor de coating die het beste past bij de te coaten ondergrond. Uiteraard kun je kiezen uit verschillende kleuren, glansgraden en uit producten op basis van 1 of 2 componenten. Ontdek ons uitgebreide assortiment zelf in de webshop!

Rust-Oleum PU Vloercoating 7200 en 7250

Rust-Oleum PU Vloercoating 7200 en de Rust-Oleum PU Vloercoating 7250 zijn veruit de meest gebruiksvriendelijke Rust-Oleum vloercoatings. Doordat het om 1-component vloercoatings gaat, zijn ze eenvoudig te gebruiken. Bovendien kunnen ze op verschillende ondergronden worden toegepast, zoals beton, hout en metselwerk. De toevoeging van polyurethaan (PU) aan deze coatings, maakt ze extra sterk en slijtvast. Perfect voor over bijvoorbeeld de Rust-Oleum Vloerprimer 7201. Het verschil tussen deze PU-vloercoatings is dat 7200 een hoogglans en 7250 een zijdeglans afwerking geeft.

Rust-Oleum Tarmacoat™

Wil je asfalt, straatstenen, beton of sportvelden buiten schilderen? Gebruik dan 1-component vloercoating Rust-Oleum Tarmacoat™. Deze regenbestendige vloerverf is ideaal voor buitengebruik. Je kunt hem namelijk ook aanbrengen op licht vochtige ondergronden. Bovendien is deze coating goed bestand tegen invloeden van het weer en UV-straling. Rust-Oleum Tarmacoat™ is ideaal voor het aanbrengen van parkeervakken, fietspaden en lijnmarkeringen op sportvelden. Na 24 uur is de coating al voldoende uitgehard voor licht verkeer door fietsers en auto’s. Let op dat vochtig en koud weer het uithardingsproces vertragen.

Rust-Oleum 4900 Polycoat 2K Heavy Duty Vernis

Rust-Oleum Polycoat 4900 is een super sterke PU-vloercoating voor binnen en buiten. Deze transparante 2-componenten coating op waterbasis is onder andere geschikt als deklaag van beton en hout. Door het bindmiddel polyurethaan is de deklaag zeer slijtvast. Bovendien is hij onder andere bestand tegen rode wijn, alcohol, water en koffie en vergeelt hij niet. Kies voor een matte of hoogglanzende afwerking van dit product.

Rust-Oleum 9100 Epoxy vloercoating

Rust-Oleum 9100 Epoxy vloercoating is gebaseerd op 2 componenten oplosmiddelhoudende epoxyharsen. Deze hoogglans epoxy vloercoating heeft een zeer hoge laagdikte. Hierdoor biedt hij optimale bescherming na slechts 1 of 2 lagen en is hij zeer slijtvast. Doordat hij bestand is tegen constante onderdompeling, kan deze epoxy coating ook voor zwembaden worden gebruikt. Andere bekende toepassingsgebieden zijn werkplaatsen, magazijnen en garages zoals parkeergarages. Deze Rust-Oleum vloercoating is tevens geschikt voor gebruik op metaal.

Rust-Oleum 9200 Rust-O-Thane® polyurethaan vloercoating

Rust-O-Thane 9200 is een zijdeglanzende polyurethaan vloercoating op waterbasis. Deze zeer duurzame coating is bestand tegen UV-straling, waardoor hij ideaal is voor buitengebruik. Rust-O-Thane 9200 geeft een mooie zijdeglans afwerking, die bovendien goed behouden blijft. De ideale stevige polyurethaan deklaag voor vloeren.

Rust-Oleum 9600 Rust-O-Thane® polyurethaan vloercoating

Rust-O-Thane Polyurethaan 9600 is een polyurethaan vloercoating op basis van oplosmiddelen. Deze Rust-Oleum geeft een kleurvaste deklaag op vloeren, muren en zelfs metaal. Bovendien is deze laag zeer duurzaam en bestand tegen chemicaliën. Hierdoor is de vloer voortaan gemakkelijk – en ook chemisch – te reinigen. Doordat de deklaag bestand is tegen continue onderdompeling, is deze coating ook te gebruiken voor zwembaden.

Rust-Oleum 9700 Coldmax Rapid®

Rust-Oleum 9700 Coldmax Rapid® is een speciaal ontwikkelde super sterke vloercoating voor lage temperaturen. Deze coating is aan te brengen van 10 °C tot -10 °C. Bovendien is hij gecertificeerd voor direct voedselcontact. Dat maakt deze coating ideaal voor in een koelcel of vriescel waarin etenswaren worden bewaard. Ook buiten op bijvoorbeeld balkons of galerijen kan de Coldmax Rapid® worden toegepast.

Rust-Oleum vloercoating online bestellen

Rust-Oleum vloercoating bestel je eenvoudig en snel online via Verfwebwinkel. Laat je adviseren door een van onze deskundige medewerkers of bestel gelijk de coating die jij nodig hebt. Bestel je op werkdagen voor 17:00u? Dan wordt je coating de volgende werkdag al geleverd! Neem voor vragen en advies contact met ons op via de chatfunctie in de webshop of het contactformulier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »