Voorstrijk van Alabastine bestel je online

Alabastine heeft een ruim assortiment aan voorstrijkmiddelen. Het is belangrijk om nieuwe muren voor te strijken, het liefst met een dekkend product. Want een dekkende voorstrijk heft meer zuiging op de een transparante voorstrijk. Door dit aan te brengen voorkom je veelal problemen achteraf. Denk hierbij aan zuiging, hechting en kleurverschillen.

Vlek-, vocht- en schimmelbestendig

Xtra Voorstrijk Vochtige Kelders en Muren beschermt tegen vochtdoorslag, vochtplekken en schimmelvorming en is na het aanbrengen direct overschilderbaar. 

Voorstrijk en muurverf in één: Sneller klaar!

Nadat u de wanden in de voorstrijk gezet heeft kunt u de muur afwerken met een muurverf. Volstaat een "gewone" muurverf niet dan biedt Alabastine de oplossing. Zo is er de Alabastine Muurverf 2 in 1 Badkamer en Keuken Schimmelbestendig, speciaal voor de schimmelgevoelige ruimtes in huis. De Alabastine 2 in 1 Muurverf Renovatie is geschikt voor de "moeilijke" muren die eigenlijk al veel eerder een laagje verf hadden mogen krijgen. Deze alles-in-één-verf voorkomt afbladderen en zorgt voor een goede hechting.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »