Alabastine heeft een ruim assortiment voorstrijkmiddelen. Het is belangrijk om nieuwe muren voor te strijken, het liefst met een dekkende voorstrijk. Want een dekkende voorstrijk heft meer zuiging op de een transparante voorstijk.

Voorstrijk en Muurverf:

Net als grondverf op hout is het heel belangrijk om de muren voor te strijken voordat u deze met muurverf gaat schilderen. Een voorstrijk voorkomt veelal problemen achteraf. Denk hierbij aan zuiging, hechting en kleurverschillen.

Gebruik bv Alabastine Sneldrogende Voorstrijk, voor als u snel weer door wilt met de klus, deze voorstrijk is bv al overschilderbaar na 3 uur. Ook de Rolbare Voorstrijk Zuiging en Hechting is na drie uur overschilderbaar. Zo schiet klussen lekker op!!

Liever een voorstrijk die de muur alvast mooi wit kleurt? Gebruik dan de Alabastine Rolbare Voorstrijk Dekkend Wit of Rolbare Voorstrijk Dekkend.  Deze voorstrijk is dekkend en zorgt ervoor dat u muur egaal van kleur is voordat de muurverf erop komt.
Voor een poederende of poreuze ondergrond kiest u het beste de Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer en uiteraard heeft Alabastine ook gedacht aan moeilijke hoekjes en plekken. Deze bewerkt u gewoon met een spuitbus.

De Xtra Voorstrijk Vlekken isoleert vervelende plekken zoals roet, nicotine en vocht en door het spuitbus formaat is deze prima plaatselijk in te zetten. Xtra Voorstrijk Vochtige Kelders en Muren beschermt tegen vochtdoorslag, vochtplekken en schimmelvorming en is na het aanbrengen direct overschilderbaar. 

Na het voorstrijken kunt u de muur afwerken met een muurverf. Volstaat een "gewone" muurverf niet dan biedt Alabastine de oplossing. Zo is er de Alabastine Muurverf 2 in 1 Badkamer en Keuken Schimmelbestendig speciaal voor de schimmelgevoelige ruimtes in huis. De Alabastine 2 in 1 Muurverf Renovatie is geschikt voor de "moeilijke" muren die eigenlijk al veel eerder een laagje verf hadden mogen krijgen. Deze alles-in-één-verf voorkomt afbladderen en zorgt voor een goede hechting.

Zijn de muren licht beschadigd? Houdt u niet zo van gladde muren? Kies dan voor de Structuurverf van Alabastine. Ze hebben een structuurverf voor licht beschadigde muren en de Alabastine 2in1 Structuurverf Haarscheuroverbruggend repareert blijvend alle kleine oneffenheden en maakt de muren weer als nieuw.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »