Verzenden & Retourneren

VERZENDEN
Alle goederen worden verzonden via pakketvervoersbedrijf PostNL. Die werken élke werkdag. Dus plaatst en betaalt u een bestelling op een werkdag voor 17.00 uur, en hebben we dat in voorraad? Dan is uw artikel de volgende dag al op het gewenste adres. Met uitzondering van zon- en feestdagen. Plaatst u een bestelling in het weekend en is dat artikel in voorraad? Dan ontvangt u dat op dinsdag. 

Bent u niet thuis op het moment van aflevering? Dan probeert PostNL het pakketje bij uw buren af te geven en ontvangt u een bericht. Kan PostNL het ook niet bij de buren afgeven? Ook dan laten ze een bericht achter en kunt u zelf een bezorgafspraak maken met het pakketvervoersbedrijf. De bezorger probeert het later opnieuw (maximaal 3 keer)

Opgelet! Wilt u níét dat uw pakket aangeboden wordt bij de buren? Vermeld dat dan uitdrukkelijk bij uw bestelling.

 • België & Nederland (incl. Waddeneilanden)
  Alle bestellingen vanaf 50 euro worden gratis bezorgd. Bestelt u voor minder dan 50 euro? Dan betaalt u 5,95 euro verzendkosten. Voor bedrijven uit België met een geldig fiscaal nummer kan de btw direct worden verlegd.

 • Duitsland, Frankrijk en Luxemburg 
  Alle bestellingen vanaf 100 euro worden gratis bezorgd. Bestelt u voor minder dan 100 euro? Dan betaalt u 9,95 euro verzendkosten. Voor bedrijven met een geldig fiscaal nummer kan de btw direct worden verlegd.
   
 • Denemarken 
  Alle bestellingen vanaf 200 euro worden gratis bezorgd. Bestelt u voor minder dan 200 euro? Dan betaalt u 9,95 euro verzendkosten. Voor bedrijven met een geldig fiscaal nummer kan de btw direct worden verlegd.

Wilt u een levering ergens anders in Europa? Dat kan op aanvraag: stuur een mail naar  info@verfwebwinkel.be. 

AFHALEN
Wilt u uw bestellingen liever zelf afhalen? Vermeld dat tijdens het bestelproces. En dan bent u welkom tijdens onze openingsuren op: Brugstraat 18, Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland. Let op: u moet eerst een order plaatsen voordat u het kunt afhalen. Het afhaaladres is wel een winkel maar internetprijzen kunnen verschillen.
 

RETOURNEREN
Is het artikel dat u bestelde niet goed? Dan kunt u dat altijd binnen 14 dagen ruilen, áls het ongebruikt en onbeschadigd is. Producten die speciaal voor u op kleur werden gemaakt, kunt u niet terugsturen of ruilen.
Meld eerst aan onze klantenservice dat u uw product wilt terugsturen. Krijgt u bevestiging? Stuur dan het artikel in zijn oorspronkelijke doos en stevig ingepakt terug naar:

VERFWEBWINKEL.BE
Brugstraat 18
4701 LE ROOSENDAAL
NEDERLAND

Vermeld in een bijgaand briefje:

 • het bestelnummer
 • voor welke artikelen u uw bestelling wilt ruilen
  of op welk rekeningnummer wij het bedrag mogen terugstorten 


AANSPRAKELIJKHEID
Verfwebwinkel.be kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade – lichamelijk, materieel of immaterieel – die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door Verfwebwinkel.be verkochte producten. De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Verfwebwinkel.be kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie onjuist en/of onvolledig is. Verfwebwinkel.be is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op zijn website. Verfwebwinkel.be is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou worden gecommuniceerd. Als dit voorvalt, dan wordt de prijs door Verfwebwinkel.be zo snel mogelijk aangepast. Verfwebwinkel.be kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.