AVIS staat bekend om hun uitstekende reputatie, die verworven is met haar producten en is nu hét merk voor specialistische coatings. 

AVIS heeft  geen massaproducten in haar leveringsprogramma  maar innovatieve producten, die aan alle kwaliteitseisen en  milieu- en arboregelgeving voldoen.
AVIS  kent een lange en rijke historie. De oprichting van AVIS dateert uit het jaar 1701. Het merk is vernoemd naar de familie Avis uit de Zaanstreek.  In de Zaanstreek vonden veel verfmerken hun oorsprong maar de meeste zijn verdwenen.  In 1724 begon de familie Avis met het produceren van lijnolie uit lijnzaad in de stellingmolen “de Koperslager”.  

AVIS is vooral bekend van:

  • Probleemoplossers
  • Multiprimer 
  • Blanke lak / Vernis / Timbercote
  • Schoolbordenverf / Aluminumlak
  • Klassieke producten zoals Spiritusvernis en Politoer

Probleemoplossers:

Naast verf heeft AVIS ook probleemoplossende producten zoals Avis Anti-siliconenvloeistof of Avis Siliconenverwijderaar.
Daarmee kunnen met siliconen besmette ondergronden zonder problemen geschilderd worden.

Multiprimer:

De Multiprimer van Avis is geschikt voor op alle ondergronden. Deze primer is in Wit, Grijs en Zwart verkrijgbaar.

Blanke lak / Vernis / Timbercote:

Avis heeft diverse blanke lakken en vernissen in het assortiment. Zowel de AVIS Aqua PU als de AVIS Polyurethane lakken vallen in de categorie Parketlak en zijn dus blanke, kras- en stootvaste vernissen voor op hout binnen. Het voordeel van de Aqua PU is dat deze niet vergelend en sneldrogend is.

Voor buiten kies je de AVIS Timbercote voor een kleurloze bescherming van je hout.

Schoolbordenverf / Aluminiumlak:

Een schoolbord opknappen of zelf maken? Dat kan prima met AVIS Aqua Schoolbordenverf. Deze is sneldrogend en beschrijfbaar met alle soorten krijt behalve dat op olie-basis.

Met Avis Aluminiumlak creëer je in eenhandomdraai een metaallook in en om huis. Kies de AVIS Aqua Aluminiumlak voor binnen en de AVIS Aluminiumlak op terpentine-basis voor binnen en buiten. Verkrijgbaar in twee kleuren.

Klassieke Producten: 

Zelfs de klassieke schilder en de liefhebber voor oude verftechnieken is bij AVIS aan het juiste adres. Met de AVIS Politoer maak je de meest mooie glans op je te restaureren meubels of muziekinstrumenten en met de AVIS Spiritusvernis is er ook nog een pareltje uit 'vervlogen' tijden in het assortiment bij AVIS.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »