Trimetal muurverf (of latex in de volksmond) zijn muurverven van hoge kwaliteit, die goed dekken en makkelijk te verwerken zijn.

Voor iedere muur heeft Trimetal wel een geschikt product.

Trimetal heeft voor binnen en buiten geschikte muurverf, in diverse glansgraden en voor iedere wens, eis en ondergrond is er wel een geschikt product. 
Hieronder vind u een korte uitleg over de producten, maar mocht u nog vragen hebben of niet weten welke Trimetal muurverf geschikt is voor uw klus. neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Om het overzichtelijk te houden delen we de muurverf in in twee groepen:

  • Muurverf voor binnen
  • Muurverf voor buiten

Muurverf voor binnen:

De meest bekende voor binnen is de Trimetal Magnatex Mat SF.
Deze veelzijdige muurverf is duurzaam, oplosmiddelvrij en schrobvast. Daardoor is de Magnatex Mat SF een goed reinigbare muurverf  voor op o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk.  Ook wordt deze Trimetal muurverf ingezet als afwerklaag op o.a. glasweefsel in scholen, ziekenhuizen e.d.

Nicotine, roet, koffievlekken, stiften, penstrepen e.d. op de muur? Deze isoleert u simpel en snel met de matte en zeer goed dekkende Trimetal Magnatex Isotop SF

Plafond schilderen? Kies dan zeker voor de Trimetal Magnatex Plafond! Deze Magnatex Plafond is een witte matte plafondverf, met een langere opentijd en daardoor zeer geschikt voor gespoten plafonds en spacplafonds. Wat is het voordeel van deze langere opentijd? Strepen en aanzetten worden makkleijker voorkomen. Resultaat? Een strakker en mooier eindresultaat!

Om de muren eens af te werken met iets anders dan de standaard muurverf kiest u Trimetal Magnacryl Prestige Velours. Deze muurverf geeft een mat, fluweelachtig eindresultaat, welke niet opglanst (mat blijft na het afwassen) en ideaal kan worden toegepast in ruimten met invallend scheerlicht.
Licht isolerend, spanningsarm en elastisch (geen scheuren op de kit) en ook nog mat en schrobvast is de Trimetal Magnacryl Prestige Mat. Ook al weer zo'n fijn Trimetal product.

Muurverf voor buiten:

Voor buiten wordt veelal de Trimetal Globacryl Villa Velours gebruikt. Globacryl Villa is speciaal geschikt voor een duurzame bescherming en decoratie van o.a. gevels, wanden en plafonds van beton, baksteen, schuur-, pleister- en metselwerk. De acrylaatharsen die in deze Trimetal Muurverf verwerkt zijn waarborgen een blijvende elasticiteit, een uitstekende hechting en praktisch geen afpoedering. Trimetal Globacryl Villa Velours is een zeer duurzame en schobvaste muurverf. 

Ook wordt de Trimetal Globatex Classic (voorheen Trimetal Stelatex) veel gebruikt. Globatex Classic is een watergedragen, goed dekkende, weersbestendige schrobvaste zijdeglanzende muurverf voor binnen en buiten. 

Voor bv renovaties van minerale ondergronden kan de Trimetal Globaxane Mat gebruikt worden. Deze zeer sterk waterdampdoorlatende buitenmuurverf heeft een zeer mat mineraal aspect. Trimetal Globaxane Mat is slagregendicht maar toch zeer ademend.

Wilt u een buitenmuurtje renoveren dat toch niet zo strak meer is als gewenst? Maar uiteraard wel een strak eindresultaat zonder al te veel moeite? Dan is Trimetal Globacryl Fibra de oplossing. Deze muurverf is zo elastisch dat het haarscheurtjes kan overbruggen en 'oneffenheden' kan verbergen. Trimetal Globacryl Fibra is een watergedragen, hoogvullende, matte renovatiemuurverf met microvezels speciaal voor buiten. 
Ook de Trimetal Globacryl Murflex is een zeer elastische, haarscheuroverbruggende, vochtregulerende, watergedragen, zijdeglanzende en weinig vuilaanhangende muurcoating voor buiten. 

Uiteraard heeft Trimetal ook structuurverf voor buiten; Trimetal Globacryl Quartz is een watergedragen, vochtregulerende, goede slijtvaste, fijne kwartsverf met een hoog vullend vermogen. 

Omdat het schilderwerk afhankelijk is van het weer is er ook een oplossing voor de vochtige koudere dagen. Trimetal Globalite Hydro maakt de ondergrond zelfreinigend en weinig vuilaanhangend en kan bij lage temperaturen en vochtig weer aangebracht worden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »