Kwasten bewaren kan op verschillende manieren!

Wij hebben op deze pagina een aantal producten staan waarmee je perfect de kwasten in conditie kunt houden gedurende je schilderklus. In deze potten kun je de kwasten namelijk perfect conserveren zonder kwaliteitverlies of hard worden. 

Verschillende manieren

Kwasten schoonmaken is natuurlijk altijd het beste. Maar dat is een tijdrovende klus, en je hebt natuurlijk nog je afvalwater wat eigenlijk niet door de gootsteen gespoeld mag worden. Daar hebben we een oplossing voor in de vorm van de Clean&Go. Hierin kun je kwasten schoonmaken met BrushCleaner. Vervolgens kun je het restant verf eruit zeven (zeefjes kun je ook nabestellen) en het restantje verf vervolgens weggooien.

Heb je geen zin in schoonmaken? En wil je toch je dure kwasten goed bewaren? Dan kun je een Store&Go aanschaffen. Hierin zit een speciale gel wat er voor zorgt dat de kwast 'nat' blijft, dus niet hard kan worden. Ideaal! om je kwasten hierin even te parkeren. Mocht je gel vuil geworden zijn na verloop van tijd dan kun je altijd nieuwe gel bijbestellen bij Verfwebwinkel.

Wil je je vachtroller bewaren? Daar hebben we de super handige Roller Saver voor van Provinci. Dat is een soort koker om je vachtroller in te bewaren. Je kunt eventueel ook je beugel nog aan de roller laten zitten. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »