Antislip coating gebruik je om een veilige antislip vloer te creëren

Met antislip coating op een vloer voorkom je uitglijden en struikelen op gladde vloeren zoals bijvoorbeeld in een badkamer, galerij of entree. Vloeren worden een stuk veiliger met deze antislip coating. Verfwebwinkel verkoopt alle soorten antislip coating van het merk Rust-oleum, Sigma en Owatrol. Antislip coating is zeer eenvoudig aan te brengen op veel verschillende soorten ondergronden zoals beton, metalen, hout en tegels. Eigenlijk alles wat glad of glibberig was wordt met deze coating heel snel weer ruw en stroef.

Een veiligere omgeving, waarin vallen en struikelen wordt voorkomen

De coatings die je koopt op Verfwebwinkel zijn allemaal goed bestand tegen slijtage en zijn daarmee een duurzame en veilige oplossing voor gladde ondergronden en vloeren.
Alle producten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal: dat wil zeggen dat de coating zeer snel hecht en de producten zijn een duurzame oplossing die bestand is tegen slijtage die kan ontstaan doordat vloeren veel belopen of bereden worden. Deze antislipcoatings zijn kleurloze of direct in de kleur die jij wilt. Alle kleuren zijn mogelijk. 

Koop je vandaag nog Rust-Oleum antislipcoating voor vloeren en ondergronden op Verfwebwinkel dan heb je die morgen al in huis. Heb je advies nodig op gebied van antislip producten, dan helpen wij je graag in het vinden van een passende oplossing voor het probleem. Een telefoontje of e-mail is al voldoende.

Naast coatings zijn ook sprays, traptreden en matten te koop die het probleem mogelijk kunnen oplossen of verhelpen. Veiligheid staat bij ons altijd voorop en met een aangebrachte antislip coating kunnen ook vloeren bijdragen aan een veiligere omgeving.

Welke soorten antislipcoating moet ik nu kiezen?

Om het makkelijker te maken hieronder een overzicht van de verschillende antislipcoatings zodat je sneller de juiste keuze kunt maken. Voor antislip spray klik hier

Rust-Oleum Supergrip 7100 NS

Deze 1 componenten coating is geschikt voor beton, hout of metaal. Direct antislip na droging van deze verf dankzij de antislipkorrel die al in deze lak zit. Verkrijgbaar 750ML in 4 verschillende kleuren en transparant. De kleuren waarin deze coating verkrijgbaar is is zwart, RAL 7035 Licht Grijs en 1023 Verkeersgeel. Eventueel ook in een grote verpakking van 5 liter leverbaar.

Antislip Korrels zelf toevoegen aan de verf

Je kunt in feite iedere verf antislip maken door antislip korrels toe te voegen aan verf. Of door de antislipkorrels in de natte verf laag te strooien. Wij verkopen 4 soorten antislip korrels. De fijnste die wij hebben is de UltraWear 400 en geeft een stroeft antislip resultaat. Een iets grovere is de NS200 of NS300. Ook deze kun je instrooien of door de verf mengen. De grofste die wij verkopen is de NS500 en deze is in wit of zwart leverbaar.

LET OP: Deze producten eigenlijk niet goed bruikbaar voor transparante producten. Omdat je dan de kleur van de korrel ziet door de transparante laag heen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »