Color Apps

Kleur uitzoeken doe je met je smartphone of tablet. Download een speciale app in de appstore of googleplay en je kunt een kleur kiezen of scannen. Heel gemakkelijk maar het blijft wel een beeldschermkleur dus het kan op detail afwijken per beeldscherm. Dus als je heel kritisch bent is een app wel handig maar het is beter om een kleurenwaaier te bestellen.
 

 • Sikkens Kleuren APP; Met uw smartphone of tablet direct een kleursimulatie maken
  De exclusieve Sikkens App stelt u in staat om met uw smartphone of tablet onmiddellijk een kleursimulatie te maken van uw ruimtes. U vindt er ook moeiteloos alle Sikkens producten mee terug. Met deze app visualiseert u elke kleur op de muren. Zo kunt u uw kleurkeuze aanzienlijk vergemakkelijken.

  Deze app bevat verschillende Sikkens kleurencollecties zoals 5051, 4041, Collectie naar (RAL) RIJKS Kleuren, Van Gogh Collectie, 200 kleuren voor het Interieur en de selectie waaiers Witten en Grijzen. Uiteraard kunt u met deze app ook de vertrouwde product selector raadplegen. Alle voordelen van de Sikkens app op een rijtje:
  • gratis applicatie voor Apple of Android toestellen
  • onmiddellijk een kleursimulatie maken van uw ruimtes
  • visualisatie van elke kleur op de muren
  • bevat verschillende Sikkens kleurencollecties zoals 5051, 4041, Collectie naar (RAL) RIJKS Kleuren, Van Gogh Collectie, 200 kleuren voor het Interieur, Kleurselectie, Selectie Witten en Grijzen en de Authentieke kleuren.
  • bevat verschillende Sikkens kleurencollecties zoals 5051, 4041, Sikkens Whites & Greys Color Collection, Lifestyle Colors
  • eenvoudig de vertrouwde product selector raadplegen om producten op te zoeken

 • Sigma ColourMate
  Sigma ColourMate is een handige app om een kleur uit te zoeken. Deze app is te downloaden in de Appstore of bij Google Play. Met de Sigma ColourMate kun je een NCS kleur kiezen. NCS is een universele wereldwijde  kleurcodering. NCS kleuren kunnen wij in iedere gewenst verfmerk of verfsoort mengen

.          Sigma Colour Mate


 • RAL Color APP
  Met de officiele RAL Color App heeft u niet alleen toegang tot alle RAL kleuren zoals RAL 9001, RAL 9010 en RAL 9016 maar u kunt ook een foto van uw huis inladen en de kleuren wijzigen. Zo ziet u voordat u gaat schilderen of het zal staan of niet. Gratis is deze App helaas niet.  
  RAL color app  
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »