Bestel je houtvuller bij Verfwebwinkel

Alabastine houtvullers zijn marktleider in het assortiment van de houtreparatie middelen. Alabastine levert dan ook kwalitatief goede en duurzame reparatie middelen voor hout binnen- en buitenshuis. Het Alabastine houtvuller assortiment is gevarieerd en het grootste verschil zit 'm vooral in de droogtijd en in het krimpvrij opdrogen. De meeste houtvullers van Alabastine zijn sneldrogend zodat je op dezelfde dag een reparatie uit kunt voeren en daarna verder kunt gaan met schilderen.Zo heeft Alabastine hun houtvullers ingedeeld in:

  • Sneldrogende houtvuller
  • Kneedbaar hout
  • MDF
  • Houtvuller voor kleine oneffenheden
  • Houtvuller voor grotere gaten en oneffenheden

Sneldrogende houtvuller:

Soms zijn er van die klussen die door moeten, waarbij je niet wilt of kunt wachten tot de volgende dag om door te gaan. In die gevallen biedt Alabastine de uitkomt met sneldrogende houtreparatie of sneldrogende houtrotvuller als de gaten wat groter zijn. Na 30-45 minuten zijn deze producten al te schuren en verder af te werken.
Zijn het kleine, oppervlakkige oneffenheden dan is Alabastine Snelplamuur de oplossing. 
Alabastine Supersterk Houtvuller is een daarentegen een supersterk product dat oneffenheden tot 1 cm diep weg kan werken en na 15 minuten al volledig is uitgehard.
Wilt u de houtbeschadigingen milieuvriendelijk en glad afwerken met één product? Kies dan Alabastine Houtplamuur Universeel. Deze houtvuller kan op ongeschilderd hout en op hout dat geschilderd is met zowel watergedragen verf als verf op terpentinebasis. Deze universeel houtplamuur is na 1 uur al af te werken met een verf naar keuze.

Kneedbaar hout:

Alabastine Kneedbaar hout is echt zo'n product dat al jaren in gebruik is bij schilders en doe-het-zelvers. Doordat kneedbaar hout van Alabastine onderling te mengen is, zijn kleine scheurtjes en gaatjes onzichtbaar te repareren. En omdat Alabastine kneedbaar hout al na één uur droog is, schiet het repareren lekker op.

Houtvuller voor MDF:

Omdat MDF net even iets anders is dan hout heeft Alabastine de Alabastine MDF Vuller ontwikkeld. Deze MDF-vuller geeft een spiegelglad resultaat en is al na 2 uur af te lakken. Alabastine MDF Vuller is na het aflakken onzichtbaar. 

Voor kleine oneffenheden:

Voor de kleine, oppervlakkige oneffenheden is er Alabastine lakplamuur, deze plamuur, die bij geen enkele schilder ontbreekt, is perfect om na het gronden nog net even de puntjes op de i te zetten zodat er een nog strakkere eindafwerking ontstaat. 
Zijn er veel verticale delen te repareren dan is de Alabastine S.O.S. Houtvuller ook een ideaal product. Deze lichtgewichtvuller, vult in 1x de oneffenheid en is spiegelglad af te werken zodat schuren (vrijwel) niet nodig is.
Speciaal voor scheuren en naden is er de Alabastine Houtvuller in kitkoker of tube. Alabastine Houtvuller is makkelijk te verwerken, uitstekend schuurbaar, sneldrogend en overschilderbaar met elke verf. Ook heeft Alabastine een flexibele houtkit om werkende naden, kieren en scheuren weg te werken.

Wilt u de houtbeschadigingen milieuvriendelijk en glad afwerken, en niet de hele gereedschapskoffer vol heben liggen met diverse plamuren? Kies dan Alabastine Houtplamuur Universeel. Deze houtvuller kan op ongeschilderd hout en op hout dat geschilderd is met zowel watergedragen verf als verf op terpentinebasis.

Voor grote oneffenheden:

Met Alabastine Houtreparatie repareer je duurzaam beschadigd hout, deze houtvuller repareert ijzersterk scheuren, beschadigingen, afgebroken hoekjes bij kozijnen, deuren en meubels.
multifunctioneel inzetbaar is de Alabastine Extra Allesvuller Hout. Deze houtvuller is geschikt voor grove nerven, kleine en grote gaten. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »