Het merk TRAE LYX omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren en meubelen. Parketlak van professionele kwaliteit koop je bij de Verfwebwinkel! 

Wij verkopen iedere soort parketlak voor onderhoud en bescherming van uw parket. Wij bieden een ruime keuze aan parketlak, en ieder product is direct uit voorraad leverbaar. Maak uw keuze uit Trae-lyx parketlak of hardwax.

Omdat een goed onderhoud van uw parket, houten vloeren of kurkvloeren belangrijk is voor de levensduur, levert TRAE LYX voor dit doel hoogwaardige onderhoudsproducten. Wanneer u deze regelmatig gebruikt dan is de gelakte vloer eenvoudig te reinigen.

Trea-Lyx verdelen we daarom in de volgende categorieën:

  • Hardwax
  • Naturel
  • Onderhoud
  • Parketlak

Trae-Lyx Naturel

Trae-Lyx Naturel producten beschermen de ondergrond vrijwel onzichtbaar.
De Naturel grondlak is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout. TRAE LYX Naturel grondlak voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de eindlaag. 
Maar ook als u muurverf extra wilt beschermen of in de keuken bij de aanrecht geen tegels wilt, kunt u met de Trea-Lyx naturel Finish uw muren perfect onzichtbaar beschermen en zodanig behandelen dat de muren met een doekje simpel te reinigen zijn.

Verder is er naast de Traelyx Naturel lak ook een twee componenten lak als het écht tegen een stootje moet kunnen. Door uw vloer te onderhouden met het Trae-Lyx Naturel Onderhoudsmiddel behoud de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Uiteraard tast Trae Lyx Naturel onderhoudsmiddel Naturel de lak niet aan en laat het geen glans achter. 

Trae-Lyx Onderhoud

Hoe mooi het eindresultaat ook is, als een vloer niet goed wordt onderhouden valt alles in het niet. Daardoor heeft Trae-Lyx diverse onderhoudsmiddelen ontwikkelt speciaal afgestemd op hun producten. Deze producten reinigen, beschermen en tasten de lak of hardwax niet aan.

Trae-Lyx Parketlak

Trae-Lyx parketlakken worden graag door professionals gebruikt vanwege de hoge kwaliteit.
Doe-het-zelvers zullen echter ook ervaren dat Trae-Lyx parketlakken zich op een prettige manier laten verwerken. Of u nu kiest voor de parketteur, schilder of om het zelf doen, het resultaat met Trae-Lyx parketlakken is altijd verrassend goed. Harde of zachte houten vloer? Wel of geen glans? Veel of weinig in gebruik? Voor iedere ondergrond en wens is er een Trae-Lyx oplossing.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »