Voordelig en snel je lijm kopen

Verfwebwinkel heeft diverse soorten lijm in het assortiment, deze zijn toepasbaar voor verschillende doeleinden. Om de keuze voor jou iets makkelijker te maken hebben we hieronder de verschillen uitgelegd.

lijm en kit in één

Den Braven Zwaluw Hybrifix is een lijm en kit in één! De Hybrifix is geschikt voor het afdichten en lijmen voor zowel binnen als buiten. De Hybrifix is permanent elastisch, dit komt door de zogenaamde hybride technologie. Dit product droogt onder invloed van luchtvochtigheid en hard uit tot een duurzaam elastisch rubber. 
Den Braven Zwaluw Hybrifix is eigenlijk een universele constructielijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals: steen, beton, glas, gips, PU, PVC, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, R.V.S., HPL- en cementvezelplaten (1), hout en verfsystemen. Voor het afdichten en verlijmen in koelcellen en ruimten voor voedingsmiddelen. Dus een veelzijdig toepasbare lijm.

Iets stevig bevestigen?

Wil je echt producten gaan verlijmen zoals panelen, vensterbanken, drempels, spiegels of isolatiemateriaal? Dan kun je beter gaan voor de Den Braven Zwaluw High Tack, dit is een montage lijm met een zeer hoge kleefkracht.

De lijmen van Den Braven zijn te plaatsen in een universeel kitpistool. Ook zijn er losse .

verkrijgbaar, hierdoor heb je nooit meer last van verstopte kitspuiten.

Spiegel of glas ophangen?

Verfwebwinkel heeft ook een lijm in het assortiment die speciaal voor het ophangen van spiegels of glas is. De lijm heeft een zeer hoge aanvangshechting en lijmt op hout, beton, glas, schilderwerk, metaal of keramische tegels. Let wel op dat Den Braven Zwalus Mirrorfix-MS niet geschikt is voor continue waterbelasting of bewegingsvoegen.

Behangen

Paintura MuraCol Glasweefsellijm Transparant 10 Liter is een professionele, universele, makkelijk verwerkbare kant- en klare behanglijm voor het verlijmen van wandbekleding en glasweefsel op poreuze ondergronden zoals bv hout, gips, beton, pleisterwerk en gipsplaten. De behanglijm van Paintura is zeer geschikt voor het verlijmen van glasweefsel, glasvlies en renovatievlies. Uitsluitend binnen te gebruiken.

Paintura MuraCol Glasweefsellijm Transparant 10 Liter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »