Finess producten bestel je bij Verfwebwinkel

Wil je iets speciaals in of rondom het huis doen? Bijvoorbeeld een stoep verven of een muur met glitters bekleden? Finess heeft hier producten voor in het assortiment! Of wil jij die handige schoolbordmuur of magnetische deur? Ook dit creëer het gemakkelijk zelf met Finess.

Producten voor buiten

Finess Wegenverf is geschikt voor het schilderen van betonklinkers, zoals op straat liggen. Of op asfalt, stoeptegels, fietspaden etc. Wegenverf kan worden aangebracht zonder primer. Niet geschikt voor gebruik onder water maar wel zeer waterbestendig en slijtvast. Ook te gebruiken als primer voor roetvlekken.

Producten voor binnen

Finess Radiatorlak is een niet vergelende lak die geschikt is voor radiatoren en verwarmingsbuizen. Bevat nagenoeg geen oplosmiddel, dus is minder milieubelastend. Ook verkrijgbaar in RAL 9010

Voor schitterende afwerkingen van geschilderde muren en houtwerk heeft Finess Goud vernis en Mixeffect vernis in het assortiment, beide zijn transparante muurvernissen met fonkelende glitters en bieden bescherming aan donker geschilderde muren tegen witte vegen en vervuiling.

Finess Magneetverf is een donkergrijze verf met ijzerdeeltjes waardoor magneten worden aangetrokken. Maak een memobord van iedere muur of deur! Overschilderbaar met elke gewenste kleur muur- of schoolbordverf.

Maak eenvoudig van elke gewenste muur of deur een schoolbord met schoolbordverf. Dit is speciale afwasbare muurverf die goed beschrijfbaar is met krijt!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »