Little Greene sample pot

Plannen om je muur te schilderen met Little Greene Absolute Matt Emulsion, maar twijfel je nog over de juiste kleur? Bestel dan eerst een Little Greene sample pot. Het voordeel van dit proefpotje is dat je een verfkleur eerst kunt testen in de ruimte waar je de kleur wilt aanbrengen. Ook wanneer je maar een kleine hoeveelheid verf nodig hebt, is een verfsample ideaal. Lees hier alles over de verf samples van Little Greene!

Test de kleur eerst met een Little Greene sample pot

Een Little Greene sample pot is ideaal voor het testen van een nieuwe kleur in een ruimte. Test het sample bijvoorbeeld op een gipsplaat. Deze kun je namelijk verplaatsen, zodat je op meerdere plekken in de ruimte kan zien hoe de kleur eruitziet. Zo zie je hoe de kleur eruit ziet met verschillende lichtinvallen erop.

Bekijk de kleur ook op verschillende momenten. ’s Avonds is de lichtinval immers anders dan ’s ochtends en op het midden van de dag.

Kleine hoeveelheid verf nodig? Bestel een verfsample!

Verfsamples worden niet alleen besteld om een verfkleur in een ruimte te testen. Vaak wordt er ook voor een verfsample gekozen als er maar een kleine hoeveelheid verf nodig is. Bijvoorbeeld omdat je een muurschildering wilt aanbrengen. Of omdat een deel van het schilderoppervlak beschadigd is en je dit graag wilt repareren. Ook dan is een Little Greene verfsample natuurlijk ideaal!

De Little Greene sample pot is verkrijgbaar in twee formaten:

  1. een glazen Little Greene sample pot met 60 ml verf en
  2. een sample blik voor 250 ml Little Greene verf.

We kunnen de samples vullen met Absolute Matt Emulsion in alle verfkleuren van Little Greene. Wanneer je vandaag voor 17:00 uur een Little Greene sample pot besteld, heb je het de volgende werkdag al in huis. Zo kun je gelijk aan de slag met je schilderklus zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Dat is het grote voordeel van online verf en benodigdheden kopen via Verfwebwinkel!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »