Farrow & Ball boeken online kopen doe je bij Verfwebwinkel! Deze boeken zijn perfect voor het opdoen van interieur inspiratie. Ze staan bomvol praktische interieur ideeën en ook voor het exterieur komen er een paar mooie tips voorbij. Leer hoe je de perfecte Farrow & Ball kleuren voor jouw ruimte kunt kiezen met de koffietafel boeken van Farrow & Ball!

Farrow & Ball boek: Recipes For Decorating

Recipes For Decorating is het nieuwste boek van Farrow & Ball.

Farrow & Ball boek: How to Decorate

Het Farrow & Ball boek How to Decorate is hét boek voor interieurliefhebbers. In dit boek vind je allerlei handige tips en tricks voor het decoreren van iedere woning. Of je nu in een groot of klein huis woont en of je nu van modern of klassiek houdt. Deze tips helpen je los van je stijl en ruimte de beste decoratiekeuzes te maken. Bovendien staat het inspiratieboek vol prachtige foto’s van interieurs en exterieurs die zijn geschilderd met Farrow & Ball verf.

Farrow & Ball Living with Colour

Farrow & Ball Living with Colour is een prachtig inspiratieboek dat bestaat uit twee delen. In deel 1 vind je prachtige foto’s van interieurs die zijn geschilderd met Farrow & Ball verf over de hele wereld. Van knusse cottages tot moderne penthouses: ieder type woning kom je tegen! In het tweede deel van het boek worden verschillende kleurpaletten uitgelicht. Leer hoe je deze verfkleuren moet gebruiken om een bepaalde sfeer in huis te creëren. Een super praktisch, inspirerend en mooi boek!

Farrow & Ball Decorating with Colour

Farrow & Ball Decorating with Colour staat weer bomvol prachtige interieurs van over de hele wereld. Er zijn twee elementen die deze interieurs bindt: ze zijn geschilderd met Farrow & Ball verf en ze zien er prachtig uit. Verder zijn de geselecteerde interieurs weer totaal anders dan in de andere Farrow & Ball boeken. Voor nog meer interieur inspiratie met Farrow & Ball verf!

Farrow & Ball The Art of Color

In het boek Farrow & Ball The Art of Color droom je weg bij foto’s van cottages, lofts en kastelen. Allemaal even mooi geschilderd met de verf van Farrow & Ball. In dit inspiratieboek leer je hoe je stijlvolle ruimtes kunt creëren binnen de Farrow & Ball kleurenschema’s in de ruimte. Een mooie afsluiter van je collectie Farrow & Ball koffietafel boeken.

Farrow & Ball boeken van Verfwebwinkel

Laat je inspireren door de Farrow & Ball boeken van Verfwebwinkel. Deze prachtige koffietafel boeken zorgen voor een berg inspiratie voor het interieur en het exterieur. Geschikt voor iedere woonstijl en ruimte in en om het huis. Bestel je Farrow & Ball boeken voordelig online bij Verfwebwinkel. Heb je jouw inspiratieboek voor 17:00 uur besteld? Dan ontvang je het de volgende werkdag in huis! Bovendien wordt je bestelling bij Verfwebwinkel vanaf 50 euro gratis thuisbezorgd! Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je Farrow & Ball inspiratieboek online bij Verfwebwinkel!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »