SPS Voorstrijk online kopen?

2 Product(en)
Sorteer op:
Filter

Heb je nieuwe muren of muren die extreem zuigen? Koop dan SPS muurvoorstrijk bij Verfwebwinkel. Maak een keuze uit onderstaande voortrijkmiddelen van SPS.

SPS heeft twee verschillende voorstrijkmiddelen:

  • Dekkende voorstrijk

  • Fixerende voorstrijk 

SPS Dekkende voorstrijk:

SPS dekkende voorstrijk heet SPS Wall-Primer. Onbewerkte of nieuwe muren hebben vaak een zuigende werking. Steenachtige ondergronden, zoals gips, beton en pleisterwerk, hebben nog een onregelmatige zuigkracht ook. Daarom is het verstandig om zo’n muur voor te behandelen. SPS Wall-Primer zorgt voor een strakker eindresultaat, zonder kleurverschil of vlekken. De beste dekking voor donkere en intense kleuren.

Fixerende muurverf:

Heb je een zogenaamde poederende muur? En als je met je hand over de nog onbehandelde muur wrijft, heb je dan een witte hand? Dan heb je te maken met een poederende ondergrond. SPS Fix-Primer is de basis bij uitstek voor dit soort lastige muren. Het fixeert de poederende laag en vermindert ook nog de zuigingsverschillen. Deze Fixerende Voorstrijk is zowel binnen als buiten toe te passen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »