Sigma muurverf online kopen gaat heel eenvoudig via Verfwebwinkel.nl. Het assortiment muurverf van Sigma bestaat zoal uit:

  • Sigma muurverf
  • Sigma Sigmacryl
  • Sigma Sigmapearl
  • Sigma Sigmatex
  • Sigma Sigmulto

Met deze verschillende typen muurverf schilder je iedere muur in een mum van tijd! Selecteer de muurverf die het beste bij jouw schilderklus past en bestel Sigma muurverf online.

Sigma muurverf

Sigma muurverf is verkrijgbaar in verschillende soorten. Sigma heeft een zeer breed assortiment muurverf voor binnen. De muurverf van Sigma is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk en gipskartonplaten. Als je echt streeploos schilderwerk wilt leveren, gebruik dan Sigma Perfect Matt. Voor een gladde afwerking van je muren gebruik je Sigma Sigmacryl, Sigmapearl, Renova Isotop, Sigmaresist Fungi, Spackverf, Sigmatex en Sigmatin. Liever een decoratieve afwerking? Gebruik dan Sigma Sigmulto Metallic Satin of Sigma Sigmulto Effino Supermatt. Voor een gladde afwerking van gevels maak je gebruik van Sigma Façade Topcoat Satin. Meer informatie over de verschillende muurverven van Sigma vind je hieronder.

Sigma Sigmacryl

Sigma Sigmacryl Decq Matt is de super dekkende muurverf voor binnen. De muurverf is gemakkelijk te verwerken en is geurarm. Hierdoor kan de ruimte direct na het schilderen weer gebruikt worden. Sigma Sigmacryl Universal Matt geeft tevens een mooi mat en esthetisch eindresultaat. Sigma Sigmacryl muurverf voldoet aan schrobkrasse 2.

Sigma Sigmapearl

Sigma Sigmapearl Clean Matt is de zeer goed reinigbare muurverf van Sigma. Gebruik hem in je keuken, trapgat of gang en maak hem schoon met Sigma Sigmapearl Cleaner. Door zijn geringe vuilabsorptie en gemakkelijke reiniging, voldoet Sigmapearl Clean Matt aan schrobklasse 1. Ook na het schoonmaken van de verf, blijft de verf zijn matte uitstraling behouden. Ben je juist op zoek naar een zijdeglans afwerking? Gebruik dan  Sigma Sigmapearl Clean Satin.

Sigma Sigmaresist Fungi

Sigma Sigmaresist Fungi Matt is een schimmelbestendige muurverf voor binnen. Ideaal voor het schilderen van wanden en plafonds in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Deze muurverf is oplosmiddel- en emissievrij, waterdampdoorlatend en voldoet aan schrobklasse 2.

Sigma Spackverf

Sigma Spackverf Semi-Matt is speciaal ontwikkeld voor spack of andere spuitpleister ondergronden. Doordat de verf weinig vult, blijft de ondergrond zijn structuur behouden. Bovendien heeft deze verf een lange opentijd, zodat er na droging geen baanbontheid ontstaat.

Sigma Perfect Matt

Voor streeploos schilderwerk op muren en plafonds gebruik je Sigma Perfect Matt. Dit is de matste muurverf van het Sigma assortiment muurverven. Je kunt Sigma Perfect Matt naderhand ook plaatselijk bijwerken zonder dat het zichtbaar is.

Sigma Sigmatex Superlatex

Sigma Sigmatex Superlatex Matt voldoet aan de hoogste schrobklasse voor muurverven en is DUBOkeur gecertificeerd. Met schrobklasse 1 is deze muurverf zeer goed schrobbaar. Deze muurverf is ook verkrijgbaar in Sigma Sigmatex Superlatex Matt Wit of lichte kleur en Sigma Sigmatex Superlatex Matt RAL 9010

Sigma Sigmatin

Sigma Sigmatin DGL Matt is een matte, watergedragen binnenmuurverf. De muurverf is gemakkelijk te verwerken, dekt goed, voldoet aan schrobklasse 2 en is geurarm.

Sigma Sigmulto

Sigma Sigmulto Metallic Satin is de zijdeglans metallic muurverf van Sigma. De verf is verkrijgbaar in 36 reflecterende metaalkleuren die het licht op verrassende wijze weerspiegelen in het interieur. Voor een subtiel schaduweffect op de muur gebruik je Sigma Sigmulto Effino Supermatt. Deze matte muurverf camoufleert de ondergrond en geeft warmte en leven aan een ruimte. De Sigma Sigmulto decoratieve muurverven zijn schrobvast en praktisch in gebruik.

Sigma Façade Topcoat

Deze duurzame gevelverf kan zowel binnen als buiten worden toegepast. De verf is watergedragen, carbonatieremmend, regendicht en goed waterdampdoorlatend. Gebruik deze topcoat voor het afwerken van metselwerk, pleisterwerk (cellen)beton en cementgebonden plaatmateriaal. Wil je liever een dof uiterlijk neem dan Sigma Façade Topcoat Mat. Dit is echt de beste buitenmuurverf van Sigma!

Specificaties Sigma muurverf

Sigma muurverf is anders dan concurrerende muurverf doordat deze:

  • Watergedragen is
  • Zich gemakkelijk laat verwerken
  • Een professioneel resultaat geeft
  • Diverse afwerkingsmogelijkheden kent

Assortiment Sigma muurverf

Bekijk het omvangrijke assortiment Sigma muurverf online op deze pagina.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »