Little Greene buitenverf kopen

Little Greene buitenverf is verkrijgbaar voor op diverse ondergronden buiten. Of je nu een buitenmuur, houten schutting of metalen tuinhek wilt schilderen: Little Greene buitenverf is een goede keuze! De verf voor buiten staat bekend als zeer duurzaam, weerbestendig en volledig wasbaar. Ook remt de verf de groei van schimmels en algen, handig op vochtige plekken! Benieuwd welke buitenverven Little Greene allemaal in haar assortiment heeft en welke verf je nodig hebt voor jouw schilderklus? Onze verfexperts leggen het je graag uit!

Assortiment Little Greene buitenverf

Het assortiment Little Greene buitenverf bestaat uit:

Little Greene Intelligent Exterior Eggshell

Little Greene Intelligent Exterior Eggshell is een zeer bijzondere buitenverf. Het is namelijk een van de weinige buitenverven op waterbasis. Bijna geen enkel ander verfmerk beschikt over een watergedragen verf voor buiten in haar assortiment. En dat terwijl een watergedragen verf een zeer duurzame keuze is!

Met de Little Greene Intelligent Exterior Eggshell kun je houtwerk en metaal buiten gronden, overgronden én afschilderen. Het resultaat is een licht zijdeglanzende, dekkende en uv-bestendige verflaag die bovendien bestand is tegen barsten, scheuren en loslaten.

Toms Oil Eggshell

Werk je toch liever met een verf op terpentinebasis? Dan kun je op deuren, kozijnen en daklijsten - maar ook op metaal - gebruikmaken van Toms Oil Eggshell buitenverf van Little Greene. Deze dekkende verf voor buiten heeft een zeer goede vloei en geeft een mooie afwerking op hout en metaal.

Het bijzondere aan de Litte Greene Tom's Oil Eggshell is zijn goede flexibiliteit. Hierdoor kan hij de werking van het hout volgen zonder te scheuren.

Met een glansgraad van 15% valt deze lak onder de Eggshell lakken van Little Greene. Deze lakken beschikken over een zeer lage zijdeglans voor het mooiste resultaat.

Little Greene Intelligent Gloss

Little Greene Intelligent Gloss is een unieke hoogglans verf. Ook deze verf is namelijk watergedragen en daarom een milieuvriendelijk alternatief voor hoogglans verf op oliebasis. Bovendien is watergedragen verf geurarm. Het glanspercentrage van Intelligent Gloss is maar liefst 85% wat voor een zeer stijlvolle en klassieke afwerking zorgt. Een verf die je huis extra allure geeft.

Intelligent Gloss is geen typische buitenverf, de verf kan namelijk ook binnen worden gebruikt. Handig als je bijvoorbeeld je kozijnen binnen en buiten met exact hetzelfde afwerkingsniveau wilt schilderen.

Little Greene Intelligent Gloss is een dekkende, sneldrogende lakverf die bovendien uitstekend hecht aan bestaande afwerkingen met alkydlak. Een overstap van terpentinegedragen naar watergedragen verf is dus geen probleem met deze lak. Uiteraard is een juiste voorbehandeling (ontvetten en schuren) wel noodzakelijk.

Little Greene Exterior Masonry Paint

Little Greene Exterior Masonry Paint is een buitenmuurverf speciaal voor metselwerk. Ook op andere cementgebonden ondergronden en op stucwerk hecht deze verf perfect. De ideale verf voor het schilderen van de buitengevel dus.

Exterior Masonry Paint biedt maar liefst 15 jaar bescherming aan je muren en remt schimmel en algengroei. Met een glanspercentage van slechts 5% zorgt deze buitenmuurverf voor een zeer matte afwerking. Dat maakt deze muurverf zo speciaal ten opzichte van andere buitenmuurverven.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »