Bestel je Fluxaf producten bij Verfwebwinkel

Fluxaf staat bekend om hun afbijtmiddelen. Buiten dat biedt Fluxaf ook oplossingen voor bijvoorbeeld het verwijderen van Graffiti of het reinigen en beschermen van producten. Alle producten van Fluxaf zijn afgestemd op de wensen van de professional. Natuurlijk houden wij daarbij rekening met het welzijn van mens en milieu!

Fluxaf afbijt

Met verfafbijt kun je verf verwijderen van bijvoorbeeld hout, metaal, glas of steen en beton. Verfafbijt bevat parafine een werkzame stof die verf oplost. Nadat je verf ingesmeerd hebt met afbijtmiddel kun je het binnen enkele tientallen minuten met een verfkrabber of afsteekmes verwijderen. 

GREEN Pro SUPER
Fluxaf Green afbijt verwijdert vrijwel alle soorten verf en sierpleister van bijna alle oppervlakten. De snelle en krachtige oplossing voor het verwijderen van de meeste soorten verf en sierpleister van bijna alle oppervlakten. Fluxaf Super afbijt verwijdert vrijwel alle soorten verf en sierpleister van vrijwel alle oppervlakten.
Stinkt niet Werkt zeer snel Stinkt niet
Bevat geen oplosmiddelen Lijkt qua werking op tradionele afbijtmiddel op basis van methyleen chloride Geen oplosmiddelen in dit product
Bevat geen logen en zuren   Geen logen en zuren
PH-Neutraal   PH-Neutraal
Gel Structuur (makkelijk verwerken) Gel Structuur (makkelijk verwerken) Ook een gel Structuur (makkelijk verwerken)
Hoeft niet afgedekt te worden Niet afgedekt te worden Hoeft niet afgedekt te worden
Kan toegepast worden op verticale oppervlakken en zelfs plafonds dankzij unieke gel formule Alleen geschikt voor buiten Geschikt voor binnen en buiten
  Ruikt sterk

Hoeft niet afgedekt te wordeN

Fluxaf reinigers

Graffi-Clean verwijdert graffiti, viltstift of kauwgum makkelijk van vrijwel alle ondergronden. Fluxaf Graffi-Clean is gemaakt op waterbasis en veilig voor mens en milieu. De handige pompflacon zorgt ook nog eens dat dit product gemakkelijk in gebruik is.

Tot slot hebben ze ook nog Fluxaf PVCu Restorer. Deze krachtige milieuvriendelijke, watergedragen hersteller voor het verwijderen van diepliggend vuil, (af)watervlekken en verkleuringen van witgekleurde PVC-ramen, -deurkozijnen en -panelen. Fluxaf PVCu Restorer vitaliseert het verweerde PVC en herstelt de witte kleur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »