Fluxaf – een naam die al meer dan 80 jaar garant staat voor kwaliteit.

Naast de vertrouwde afbijtmiddelen biedt Fluxaf oplossingen voor het reinigen en beschermen van diverse oppervlakten. Alle producten van Fluxaf zijn afgestemd op de wensen van de professional. Natuurlijk houden wij daarbij rekening met het welzijn van mens en milieu!

Fluxaf heeft twee soorten producten in hun assortiment:

  • Afbijt
  • Reinigers

Afbijt:

Om het simpel te houden zijn er 3 soorten afbijt in het assortiment.
Fluxaf Green afbijt verwijdert bijna alle soorten verf en sierpleister van bijna alle oppervlakten. De Fluxaf Super afbijt verwijdert bijna alle soorten verf en sierpleister van bijna alle oppervlakten en tot slot is er de Fluxaf Pro voor buiten, deze krachtpatser is een snelle en krachtige oplossing voor het verwijderen van de meeste soorten verf en sierpleister van bijna alle buiten oppervlakten.

Reinigers:

Ook bij de reinigers hebben ze gekozen voor 3 soorten.

Fluxaf Graffi-Clean verwijdert graffiti, viltstift of kauwgum makkelijk van vrijwel alle ondergronden. Fluxaf Graffi-Clean is gemaakt op waterbasis en veilig voor mens en milieu. De handige pompflacon zorgt ook nog eens dat dit product gemakkelijk in gebruik is.

Fluxaf Pro-Clean is een biologisch afbreekbare oplossing welke uitermate geschikt is voor het snel ontvetten en verwijderen van vuil van praktisch alle harde ondergronden. Gebruik Fluxaf Pro-Clean voordat u gaat schilderen en u heeft een schone, vetvrije ondergrond.

Tot slot hebben ze ook nog Fluxaf PVCu Restorer. Deze krachtige milieuvriendelijke, watergedragen hersteller voor het verwijderen van diepliggend vuil, (af)watervlekken en verkleuringen van witgekleurde PVC-ramen, -deurkozijnen en -panelen. Fluxaf PVCu Restorer vitaliseert het verweerde PVC en herstelt de witte kleur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »