Een spuitbus op kleur laten maken is geen enkel probleem voor ons. Wij kunnen spuitbussen op kleur maken die jij wilt! Wij kunnen met onze spuitbussen vuller een spuitbus op kleur maken. Onder hoge druk persen wij iedere willekeurige verf in een lege spuitbus. Deze spuitbus is niet helemaal leeg, er zit drijfgas en verdunning in. Wij kunnen alleen een spuitbus op kleur maken met terpentine verdunbare verf. Wij gebruiken enkel hoogwaaridge spuitbussen van Rust-Oleum. 

We maken we alle denkbare kleuren zoals RAL, NCS, ACC, Histor, Flexa, Sigma, Wijzonol, Sikkens maar ook de kleuren van Farrow & Ball, Little Greene, de bouwmarkt bij u om de hoek enz enz. 

 

Je kent het wel, net een plaats waar je met de kwast niet kunt komen bijvoorbeeld in de radiator. Of wil je gewoon een superstrak resultaat. Dan bestel je eenvoudig een spuitbus op kleur. 

Wil je nog meer comfort, bestel dan de Comfort grip erbij. Zonder comfort grip kan natuurlijk ook maar dit geeft extra stabiliteit tijdens het spuiten. 

Bestel snel je spuitbus op kleur naar keuze in hoogglans, zijdeglans of mat!Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »