Colour By Nature

Farrow & Ball en het Natural History Museum zijn een unieke samenwerking aangegaan. Het Natural History Museum, gevestigd in Londen, is een van de drukstbezochte musea ter wereld en kent een unieke collectie boeken en voorwerpen. Één van de zeldzame boeken die te vinden zijn in haar collectie is Werner‘s Nomenclature of Colour uit 1814. Deze roemrijke kleurengids werd door ontdekkingsreiziger Charles Darwin gebruikt bij het classificeren van dieren, insecten en planten. In overleg met het museum heeft Farrow & Ball zestien kleuren uit dit boek geselecteerd en daar speciale natuurkleuren muurverf voor ontwikkeld. Deze nieuwe kleuren vallen onder Colour by Nature. Het aantal Farrow & Ball kleuren groeit hiermee van 132 naar maar liefst 148 kleuren.

Sluit Filter

Schilderen met de kleuren van Farrow & Ball

Met Farrow & Ball verf kun je veel kanten op. Alle kleuren zijn te bestellen voor schilderwerk binnen of buiten het huis. Ook de primers van Farrow & Ball zijn te verkrijgen in de verschillende kleurtinten. Zo weet je zeker dat jouw Farrow & Ball muurverf perfect dekt en de echte Farrow & Ball look and feel krijgt.

Heb je jouw favoriete Farrow & Ball kleur gevonden? Dan is het tijd om de juiste Farrow & Ball verfsoort uit te zoeken. Je kunt heel makkelijk de juiste verfsoort bestellen via de kleurpagina in dit overzicht of door de kleurcode hierboven te kopiëren en te plakken op de bestelpagina van de betreffende verfsoort.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »