Sigma verf is de meest gebruikte verf onder de professionele gebruiker. Sigma verf heeft diverse voordelen, waardoor de verf ook steeds populairder wordt onder hobbyisten en doe-het-zelvers. Het assortiment Sigma verf bestaat onder andere uit:

  • Sigma verf
  • Sigma muurverf
  • Sigma lakverf

Met deze verschillende soorten verf krijg je bij iedere schilderklus een professioneel resultaat. De diverse soorten Sigma verf online beschikbaar bij Verfwebwinkel.nl!

Professioneel resultaat met Sigma verf

Wanneer je houdt van kwaliteit, wil je alleen werken met de beste verf en professionele gereedschappen. Met Sigma verf behaal je een vakkundig en duurzaam resultaat. Maak gebruik van de verf zoals is voorgeschreven in de brochure, en je bent de komende 10 jaar vrij van schilderen.

Sigma muurverf

Sigma muurverf is watergedragen en geeft een professioneel resultaat. Of je nu een reinigbare, schimmelbestendige of schrobvaste muurverf zoekt: Sigma heeft ze allemaal in het assortiment. Ook voor decoratieve muurverf zit je bij Sigma goed. De Sigmulto lijn bevat zowel een metallic muurverf als een supermatte muurverf die voor meer warmte in de ruimte zorgt. Muurverf van Sigma is gemakkelijk te verwerken en daarom ook prima te gebruiken door doe-het-zelvers.

Lakverf van Sigma

Met lakverf van Sigma bereik je altijd een duurzaam resultaat. Op een deel van het assortiment lakverf van Sigma krijg je zelfs 10 jaar schildervrij garantie. Sigma lakverf dekt dan ook perfect. Bovendien is deze lakverf gemakkelijk te verwerken. Zelfs bij lage temperaturen tot het vriespunt kun je Sigma lakverf gebruiken. Ideaal voor vierseizoenenonderhoud!

Specificaties Sigma verf

Sigma verf bestaat er in diverse soorten en maten en voldoet aan de volgende specificaties:

  • Verf voor binnen en buiten, lakverf en muurverf
  • Bruikbaar bij temperaturen vanaf het vriespunt
  • Geeft altijd een professioneel resultaat
  • Ook voor de doe-het-zelver door de gemakkelijke verwerkbaarheid

Assortiment Sigma verf

Het assortiment van Sigma bestaat uit verschillende soorten verf en andere middelen om ondergronden te behandelen of af te werken. Bekijk het assortiment en bestel Sigma verf online.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »