Little Greene lakverf kopen

Little Greene lakverf is de ideale verf voor het schilderen van houtwerk en metaal binnenshuis. Kies voor een Eggshell of Gloss afwerking: een (matte) zijdeglans of bolle hoogglans dus! Daarnaast kun je kiezen tussen een watergedragen lak of een lak op terpentinebasis. Met de kwalitatief hoogwaardige Engelse verf van Little Greene ben je zeker van een soepele verwerking en een duurzaam schilderresultaat! Lees hier meer over de verschillende soorten Little Greene lakverf.

Little Greene lakverf

In het assortiment Little Greene lakverf vind je:

Little Greene Intelligent Eggshell

Little Greene Intelligent Eggshell doet zijn naam eer aan. Deze ijzersterke lakverf is namelijk bestand tegen vocht, vlekken en slijtage. Door de intelligente formule is deze lak voor binnenshuis volledig wasbaar. En dat met een glanspercentage van slechts 15%! Een zijdeglans lak met de wasbaarheid van een hoogglans lak dus!

Bovendien is Little Greene Intelligent Eggshell een verf op waterbasis. Hierdoor is de verf onder andere geurarm. Ook vergeelt de verf niet. Wel zo prettig als je binnen gaat schilderen!

Little Greene Intelligent Eggshell is ideaal voor het schilderen van houtwerk en houten meubilair binnen. Wist je dat je er zelfs ledikanten en speelgoed veilig mee kunt verven? Intelligent Eggshell is namelijk een 100% kindvriendelijke verf volgens de Europese normen (NEN-EN 71-3:2013+A1:2014). Meer weten hierover? Lees dan ons blog over kindvriendelijke verf!

Little Greene Intelligent Gloss

Little Greene Intelligent Gloss is de hoogglans variant van de Intelligent Eggshell lak. Deze duurzame lak heeft een glanspercentage van maar liefst 85%. Met deze verf ziet je houtwerk en metaal binnen en buiten er in no time stralend uit!

Deze lak wordt met name gebruikt toegepast in ruimtes die vaak moeten worden gereinigd, zoals de keuken en de badkamer. Intelligent Gloss kan dus echter ook buiten worden gebruikt.

Bovendien is deze lakverf watergedragen. Dit houdt in dat de verf op waterbasis is ontwikkeld en daardoor geurarm is en lichte kleuren binnenshuis niet vergelen.

Little Greene Traditional Oil Eggshell

Little Greene Traditional Oil Eggshell is de oliegedragen variant van de Intelligent Eggshell. Ook deze verf doet zijn naam eer aan door zijn traditionele formule. Net als zijn watergedragen broer, is ook deze lak goed bestand tegen vocht, vlekken en slijtage. Dat is bijzonder, gezien de zeer matte afwerking van de verf. Toch is ook deze lak goed wasbaar!

Traditional Oil Eggshell is de ideale verf voor het schilderen van hout en geschilderd metaal binnen en buiten.

Let op! Verf op oliebasis kan vergelen. Vooral bij lichte kleuren is dit zichtbaar. Wil je zeker weten dat je witte schilderwerk ook echt wit blijft? Kies dan voor de watergedragen Little Greene Intelligent Eggshell.

Little Greene Flat Oil Eggshell

Little Greene Flat Oil Eggshell is de nieuwste toevoeging aan het assortiment Little Greene lakverf. Deze verf op oliebasis is matter dan de gewone Eggshell verven. De glansgraad is 10% en daarmee zit hij precies tussen matte en Eggshell verf in.

Door de olieverf formule heeft deze lak een lange opentijd. Hierdoor kan de verf gemakkelijk geëgaliseerd worden tijdens het drogen. Deze eigenschap in combinatie met de matte uitstraling, maakt deze lak erg geliefd onder interieurontwerpers en decorateurs!

Little Greene Traditional Oil Gloss

Ben je op zoek naar een mooie hoogglans afwerking op je deuren en kozijnen? Dan is Little Greene Traditional Oil Gloss de verf voor jou! Deze hoogglanslak op oliebasis is eenvoudig te verwerken en beschermt houten oppervlakken binnen en buiten met een prachtig bolle glans. Hoogglans lak brengt extra allure in zowel klassieke als moderne interieurs. Een stijlvolle keuze dus!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »