Little Greene kleurenkaart

De Engelse verf van Little Greene staat vooral bekend om haar historische kleurenpallet. Met kleuren uit de belangrijkste stijlperiodes van de geschiedenis beschikt Little Greene over een rijke kleurcollectie. De kleuren uit deze periodes zijn gemarkeerd met het symbool voor de tijd waarin ze voorkwamen. Bijvoorbeeld met een ‘V’ voor Victoriaans of ‘70’ voor kleuren uit de jaren ‘70. Veel kleuren zijn zelfs ontwikkeld in samenwerking met English Heritage: de Engelse monumentenzorg. Al deze kleuren zijn te vinden in de Little Greene kleurenkaart, maar ook in de kleurenwaaier en in een kleurinspiratieboek. Bij Verfwebwinkel bestel je deze kleurkaarten gewoon online. Lees hier meer over de kleurkaarten van Little Greene!

Little Greene kleurenkaart

De Little Greene kleurenkaart is onderdeel van het gratis kleurenkaarten pakket van Verfwebwinkel. In dit pakket vind je onder andere de Little Greene Colours of England & Colour Scales kleurenkaart.

Deze kleurenkaart onderscheid zich van alle andere kleurenkaarten door de handige Flying Colour Chips. Je kunt deze kleurenkaart hierdoor zo vouwen, dat je de kleurstalen rechtstreeks tegen het te schilderen oppervlak kunt houden. Zo kun je het beste zien hoe de kleur eruit komt te zien.

De kleurstalen zijn handgeschilderd met Little Greene verf, zodat je de kleur echt kunt zien zoals hij is. Naast de kleurenkaart, zitten er nog een aantal inspiratieboekjes van Little Greene in het pakket.

The Little Book of Colour

The Little Book of Colour is een inspiratieboekje met alle 191 kleuren uit de Little Greene kleurencollectie. Je vindt er handige kleurenschema’s voor ieder interieur. Zo zie je steeds welke wittint en neutrale tint gerelateerd is aan een bepaalde kleur. Met dit handige inspiratieboek creëer je binnen no time een samenhangend kleurenschema voor in ieder ruimte!

Little Greene Colours of England & Colour Scales

Little Greene Colours of England & Colour Scales is er niet alleen als kleurenkaart, maar ook in de vorm van een professioneel kleurenalbum van Little Greene. Het album bevat alle beschikbare Little Greene kleuren op A5-formaat die door de handige ringband zowel naar kleur, nummer of reeks kunnen worden gerangschikt. Dit uitgebreide kleurenalbum is een ware musthave voor iedere interieurontwerper, binnenhuisarchitect, stylist of decorateur!

Met de kleurkaart, kleurenwaaier en de inspiratieboeken van Little Greene wordt een kleur kiezen wel heel makkelijk! Mits je kunt kiezen uit zoveel moois natuurlijk ;-)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »