Speciale ondergronden zoals metaal, beton en cement vragen om speciale producten. Dus wil je een radiator, een garagevloer, een betonnen bloembak of een kelder schilderen? Finess heeft de juiste verven en lakken voor jouw klus! Of wil jij die handige schoolbordmuur of magnetische deur? Creëer het gemakkelijk zelf met Finess.

Finess Radiatorlak is een niet vergelende, sneldrogende, reukarme, glanzende lak, geschikt voor radiatoren en verwarmingsbuizen die verwarmd worden. Bevat nagenoeg geen oplosmiddel, dus is minder milieubelastend. Ook verkrijgbaar in RAL 9010

Finess Wegenverfis geschikt voor het schilderen van betonklinkers, zoals op straat liggen. Of op asfalt, stoeptegels, fietspaden etc etc. Kan worden aangebracht zonder primer. Niet geschikt voor gebruik onder water maar wel zeer waterbestendig en slijtvast. Ook te gebruiken als primer voor roetvlekken.

Voor schitterende afwerkingen van geschilderde muren en houtwerk heeft Finess Goud vernis en Mixeffect vernis in het assortiment, beide transparante muurvernissen met fonkelende glitters en bieden bescherming aan donker geschilderde muren tegen witte vegen en vervuiling.

Finess Magneetverf is een donkergrijze verf met ijzerdeeltjes waardoor magneten worden aangetrokken. Maak een memobord van iedere muur of deur! Overschilderbaar met elke gewenste kleur muur- of schoolbordverf.

Maak eenvoudig van elke gewenste muur of deur een schoolbord met Finess Schoolbordverf, speciale, onbeperkt afwasbare muurverf die goed beschrijfbaar is met krijt! Creëer een magnetisch schoolbord door deze verf te combineren met Finess Magneetverf.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »