Kies de juiste primer voor roet en vocht met onze keuzehulp

Het zoeken naar een grondverf die geschikt is voor door roet en vocht getroffen oppervlakten is makkelijker dan ooit. Maak gebruik van onze keuzehulp en zoek naar aanbiedingen, merken en typen grondverf/primer.

Primer voor vochtige muren en plafonds

Muren en plafonds in vochtige, niet goed geventileerde ruimtes, zoals badkamers en keukens kunnen te kampen hebben met schimmel- en vochtplekken. Voordat je gaat schilderen is het belangrijk deze vlekken te isoleren. Dit kun je doen met Zinsser Bulss Eye 123 Plus. Vaak ligt dit aan het gebruik van verkeerde verf voor die specifieke ruimte. Door de muren over te schilderen (en te isoleren) met een vochtwerende grondverf oogt het netter en is het hygiënischer.

Primer voor roet en nicotinevlekken

Is er veel gerookt of gestookt in een ruimte dan ga je geleidelijk aan meer roetvlekken zien op de aangebrachte verflaag. Dat is jammer, want je wilt liever dat het er netjes uit blijft zien. Soms heb je zelfs nog last van een roetgeur die uit de muur komt. In dat geval adviseren we Zinsser BIN primer te gebruiken. Deze primer kan zelfs voorkomen dat de geur door de muur heen komt. Voor moeilijk bereikbare plaatsen kun je ook een spuitbus gebruiken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »