Het uitgebreide assortiment Sikkens lak koop je online via Verfwebwinkel.nl. Het assortiment lakverf bestaat uit de Sikkens Rubbol producten voor overgronden en aflakken. Maar ook de Sikkens Cetol Novatech en Sikkens Wapex 660 vind je hier.

Met deze verschillende typen lak, klaar je ieder schilderklus in een handomdraai. Kies de lak van Sikkens die het beste bij het te schilderen oppervlak past en koop deze populaire lakverf online.

Sikkens lak voor buiten en binnen

Sikkens lak zorgt voor een duurzame afwerking van het te schilderen oppervlak. De lakverf van Sikkens is zowel verkrijgbaar voor binnen als voor buiten.

Sikkens buitenlak: voor een duurzaam schilderresultaat en optimale bescherming

Sikkens Rubbol XD High Gloss en Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss zijn buitenlakken die zelfs tot wel 10 jaar bescherming bieden.

Sikkens Rubbol AZ is een buitenlak die goede bescherming biedt.

Voor het overgronden of lakken van allerlei ondergronden buiten gebruik je Sikkens Rubbol EPS.

De Sikkens Rubbol Express High Gloss droogt supersnel, óók bij lage temperaturen. Ideaal voor winterschilderwerk dus!

Sikkens Rubbol Satura is een extreem slijtvaste alkydhars lak voor buiten.

Voor een hoogglans buitenlak met optimaal glansbehoud, kies je voor Sikkens Rubbol SB.

Sikkens Cetol Novatech geeft een zijdeglanzende, beschermende afwerking aan houtrijke constructies.

Sikkens lak voor buiten- én binnenschilderwerk

Sikkens heeft ook lakken die binnen en buiten gebruikt kunnen worden in het assortiment. De Sikkens Rubbol Finura High Gloss en Sikkens Rubbol Finura Satin bijvoorbeeld. Deze lakken kennen een geringe donkervergeling.

Sikkens binnenlak: voor een blijvend mooi schilderresultaat

Weet je zeker dat je binnen gaat schilderen? Dan is Sikkens Rubbol BL Magura de ideale lak voor jou! Deze matte binnenlak blijft mooi en is eenvoudig te verwerken.

Hetzelfde geldt voor de Sikkens Rubbol BL Satura. Deze Sikkens PU-lak voor binnen verwerkt bijna net zo makkelijk als een alkydharsverf.

Tot slot beschikken Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss, Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin en Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss over een huidvetresistente formule. Hierdoor zijn deze binnenlakken extreem kras- en slijtvast.

Wil je wanden of vloeren professioneel afwerken? Dan is de tweecomponenten vloer- en wandcoating voor binnen Sikkens Wapex 660 en Sikkens Wapex 660 Mat de beste keuze voor jou!

Sikkens Rubbol XD High Gloss en Semi-Gloss: extreem weerbestendige Sikkens lak voor buiten

Sikkens Rubbol XD High Gloss is een extreem weerbestendige hoogglanslak voor buiten. Bovendien biedt deze lak tot wel 10 jaar bescherming. Hiermee is deze lak extreem duurzaam. Hij biedt bewezen bescherming tegen uv-straling en behoud optimaal zijn glans en kleur. Deze lak is ook verkrijgbaar in een halfglansvariant onder de naam Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss.

Sikkens Rubbol BL Rezisto: extreem sterke huidvet resistente binnenlak

Sikkens Rubbol BL is huidvet resistente lak voor binnen en buiten. Deze lak is verkrijgbaar in drie glansgraden, namelijk Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss, Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin en Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss. Je kunt dus zelf kiezen voor een hoogglans, zijdeglans of halfglans afwerking.

Sikkens Rubbol BL Satura en Magura: blijvend mooie binnenlak

Voor een zijdeglans afwerking die lang mooi blijft, gebruik je de Sikkens Rubbol BL Satura. Door de perfecte vloei en lange open tijd krijg je met deze verf een streeploos eindresultaat. Dit maakt deze Sikkens lak voor binnen makkelijk verwerkbaar.

Sikkens Rubbol BL Magura is een matte binnenlak die eenvoudig te verwerken is. De verf vloeit perfect en door de lange open tijd zijn oneffenheden in het schilderwerk gemakkelijk te corrigeren.

Sikkens Rubbol Finura: Sikkens lak met geringe donkervergeling

Sikkens Rubbol Finura High Gloss en Sikkens Rubbol Finura Satin zijn lakken op basis van alkydhars. In tegenstelling tot andere verf op basis van alkydhars, kennen deze producten bijna geen donkervergeling. Deze hoogglans en zijdeglaslak is zowel binnen als buiten gemakkelijk te verwerken.

Sikkens Rubbol AZ: universele hoogglanslak voor buiten

Sikkens Rubbol AZ is de universele hoogglans buitenlak van Sikkens. Gebruik deze lak wanneer het tussen de 5˚C en 30˚C is buiten. Deze duurzame lak beschermt hout en diverse metaal- en kunststofsoorten tot wel 5 jaar.

Sikkens Rubbol EPS: de vochtregulerende Sikkens lak voor buiten

Sikkens Rubbol EPS is een halfglanzende buitenlak voor het overgronden en aflakken van diverse ondergronden. Deze Sikkens lak is zeer goed ademend, waardoor hij goed vochtregulerend werkt. In combinatie met zijn goede weervastheid, is dit de ideale lak voor buiten.

Sikkens Rubbol Express High Gloss: de Sikkens buitenlak voor bij lage temperaturen

Sikkens Rubbol Express High Gloss is een buitenlak die supersnel droogt. Ook bij lage temperaturen vanaf 0˚C kun je deze lak gebruiken. In combinatie met een relatieve luchtvochtigheid van maximaal 85% is dit de ideale buitenverf om mee te schilderen in de winter. Deze hoogglanslak geeft tot wel 6 jaar bescherming.

Sikkens Rubbol Satura: duurzame zijdeglas buitenlak

Sikkens Rubbol Satura is een zijdeglans aflak die zeer kras- en slijtvast is. Gebruik deze gemakkelijk verwerkbare lak buiten op hout en metaal. Het grootste voordeel van deze Sikkens lak? Het uitstekende kleurbehoud dat ervoor zorgt dat deze lak in lichte kleuren binnen amper vergeelt!

Sikkens Rubbol SB: de weervaste hoogglanslak voor buiten

Sikkens Rubbol SB is de hoogglanzende buitenlak van Sikkens. Deze super duurzame lak biedt tot wel 8 jaar bescherming. Ook de glans en kleur van het product worden optimaal behouden. Doordat je deze lak kunt gebruiken tussen de 0˚C en 30˚C, is hij uitermate geschikt voor vierseizoenenonderhoud.

Sikkens Cetol Novatech: zijdeglans houtafwerking voor buiten

Sikkens Cetol Novatech is een transparante houtafwerking voor buiten. Het beschermt je houtwerk niet alleen, maar verfraait het ook nog met een zijdeglans afwerking. De houtstructuur blijft goed zichtbaar, terwijl hij optimaal inkleurend werkt.

Sikkens Wapex 660: voor de duurzame afwerking van binnenwanden en -vloeren

Sikkens Wapex 660 Mat is een professionele epoxy coating voor vloeren en muren binnen. Deze Sikkens coating voldoet aan de arbo-eisen voor professioneel gebruik en kent een goede mechanische bestandheid. De watergedragen formule op basis van twee componenten is geurarm en gemakkelijk te verwerken. Sikkens Wapex 660 is de zijdeglans variant van deze professionele vloer- en wandcoating.

Bestel Sikkens lak voordelig online!

De lakverf van Sikkens onderscheidt zich van andere merken lakverf door het ruime assortiment met zowel buitenlak als binnenlak. De professionele Sikkens lak is extreem duurzaam en het hele jaar door te verwerken.

Ga voor een compleet verfsysteem met een bijpassende Sikkens grondverf. Ook die bestel je voordelig online bij Verfwebwinkel. Bestel direct en profiteer van korting tot wel 60%!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »