Rust-Oleum zinkspray kopen

Om ondergronden goed te beschermen tegen roest is het verstandig om zinkverf, oftewel koudverzink, te gebruiken. Deze zinkverf is leverbaar als spray in een spuitbus of in blik om te verkwasten of verspuiten. Kies voor kwaliteitsproducten met de Rust-Oleum zinkspray en zink coating.

Zinkspray

Met de zinkspray van Rust-Oleum Hard Hat heb je een echt kwaliteitsproduct in handen. De Rust-Oleum Hard Hat spuitbussen bevatten namelijk meer verf per spuitbus ten opzichte van andere merken. Bovendien geven ze direct resultaat, doordat ze onder constante hoge druk staan.

Door de speciale sproeiknop op de Hard Hat spuitbussen ontstaat er tevens minder spuitnevel dan bij spuitbussen van concurrenten. Zo verspil je niet onnodig zinkverf.

Ook bieden de zinksprays van Rust-Oleum langere bescherming door een hoger zinkgehalte. Wat ze echter niet bevatten is lood of chromaat. Hierdoor zijn de spuitbussen van Rust-Oleum veilig te gebruiken.

Tot slot hoef je je geen zorgen te maken over het weer wanneer je met deze zinkverf aan de slag gaat. Je kunt deze spuitbussen namelijk tot een temperatuur van 0ºC gebruiken.

Rust-Oleum zinkspray 2185 Galva Zinc

Zinkspray Galva Zinc 2185 is de ideale koudverzinker in spuitbus. Deze matgrijze, sneldrogende grondlaag is gebaseerd op een epoxyester. Galva Zinc 2185 kan echter ook gebruikt worden als één-laagsysteem bij lichte belasting en in een vochtige omgeving.

Deze zinkspray bestaat voor maar liefst 99% uit puur zink en 90% zink in de droge verflaag. Ideaal voor het aanbrengen van een kathodische beschermlaag op gegalvaniseerd en blank staal. Bijvoorbeeld voor het bijwerken van lasnaden.

Rust-Oleum zinkspray 2117 Galva Zinc-Alu

Zinkspray Galva Zinc-Alu 2117 biedt kathodische bescherming en een fonkelende aluminium afwerking in één. Galva Zinc-Alu 2117 bevat naast 80% zink ook 10% aluminium. Hierdoor combineert hij het beste van twee werelden: de goede bescherming van zinkspray en het schitterende uiterlijk van aluminumspray.

Rust-Oleum zinkspray 2120 Galva Plus

Zinkspray Galva Plus 2120 bevat iets minder zink en nog meer aluminium dan Galva Zinc 2185 en Galva Zinc-Alu 2117. Hierdoor geeft deze zink coating het uiterlijk van glanzend nieuw gegalvaniseerd staal. Perfect voor het bijwerken van nieuw gegalvaniseerd staal. Uiteraard biedt Galva Plus 2120 bescherming aan blank en gegalvaniseerd staal. Eén laag van deze spray is voldoende in een corrosieve omgeving op thermisch verzinkte staaloppervlakken die licht belast worden.

Rust-Oleum zinkspray 2180 Galva Expresse

Hoewel bovenstaande zinksprays al na 1 uur hanteerbaar zijn, is dat in sommige gevallen nog te lang. Voor het echt snelle werk kies je daarom voor de 2180 Galva Expresse. Deze zinkspray is al na 10 minuten hanteerbaar en daardoor de ideale spray voor constructie- en productiewerkzaamheden. Gebruik deze matgrijze zinkprimer als grondlaag op blank of gegalvaniseerd staal.

Zink coating

Soms is een spuitbus niet de meest handige verpakking en wil je liever met een blik koudverzink werken. Uiteraard heeft Rust-Oleum ook zinkverf in blik in het assortiment. Deze zink coating kun je met de kwast aanbrengen of zelf verspuiten met een verfspuit.

Rust-Oleum 1085 Galva Zinc

Galva Zink 1085 is de nummer 1 zink coating in blik. Deze zinkverf bestaat voor 90% uit zink in de droge verflaag, waarvan 99% puur zink! Net als zinkspray Galva Zinc 2185 biedt deze coating kathodische bescherming aan lasnaden, gegalvaniseerd en blank staal. Bovendien is het oppervlak na 30 minuten alweer hanteerbaar.

Rust-Oleum 1017 Galva Zinc-Alu

Galva Zinc-Alu 1017 biedt net al zinkspray Galva Zinc-Alu 2117 bescherming en afwerking in één. Rust-Oleum Hard Hat Galva Zinc-Alu is een zink coating met aluminium deeltjes erin verwerkt. De coating bestaat uit 80% zink die zorgt voor de beschermende eigenschappen van het product. De 10% aluminium waaruit deze coating bestaat, zorgt voor een fonkelend aluminium uiterlijk. Deze samenstelling maakt van deze coating het beste compromis tussen effectiviteit en uitstraling.

Zinkverf

Rust-Oleum zinkverf bestel je online in de webshop van Verfwebwinkel. Heb je nog een vraag over zinkverf of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op via de site, telefoon of WhatsApp. Onze deskundige medewerkers helpen je graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »