Kleurenwaaier

Online kleurenwaaier: vind de perfecte verfkleur!

Ben jij op zoek naar de perfecte verfkleur voor jouw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of keuken? Dan ben je bij Verfwebwinkel.nl aan het juiste adres. Met deze online kleurenwaaier vind je alle verfkleuren die je bij ons eenvoudig online kunt bestellen.

Kies hier uw kleurencollectie

Zoek hier op kleurnummer of naam

Kleurenwaaier van Verfwebwinkel.nl

Een kleurenwaaier is een handig hulpmiddel bij het bepalen van de juiste verfkleur voor een ruimte. Met deze verfwaaier ontdek je welke kleuren en tinten jouw voorkeur hebben en welke kleuren juist niet bij jouw smaak passen. Ook kun je zien hoe de verschillende verfkleuren zich tot elkaar verhouden.

Online kleurenwaaier

Bij Verfwebwinkel.nl is het dus mogelijk om online een verfkleur te kiezen en te bestellen. Met de online kleurenwaaier vind je eenvoudig alle mogelijke verfkleuren waaruit je kan kiezen. Je kunt zoeken per kleurgroep en per kleurenwaaier om zo goed mogelijk te kunnen bepalen welke kleur verf het beste bij jouw interieur zal matchen. Je kunt kiezen uit diverse verfkleurgroepen, zoals: blauw, groen, geel, rood, enzovoorts. Maar je kunt in de tool ook gebruik maken van kleurenwaaiers die geselecteerd staan op merk. Denk aan de Avis kleurenwaaier, Farrow & Ball kleurenwaaier, Flexa kleurenwaaier, Karwei kleurenwaaier, Sikkens kleurenwaaier of een Wijzonol kleurenwaaier. Weet je toevallig de kleurnummer of de naam van jouw verf naar keuze? Door deze in te toetsen vind je ook eenvoudig jouw favoriete verfkleur. De keuze in de kleurenwaaier van Verfwebwinkel in enorm. Er is altijd wel een geschikte kleurenwaaier te vinden voor jouw klus.

RAL kleurenwaaier

Ook kun je een RAL kleurenwaaier kiezen. RAL kleuren zijn standaard kleuren voor het definiëren van kleuren voor verf en coatings. RAL Classic is het bekendste coderingssysteem. Deze kleuren bestaan uit 4 cijfers en hebben allemaal een eigen kleurnaam. Het eerste cijfer geeft aan bij welke kleurtint de kleur hoort. Zo hoort een RAL kleur die begint met een 9, zwart of wit te zijn. Een RAL kleur die begint met een 7 is een grijstint. Vandaar dat je deze kleurcodes vaak terugziet. Ben jij op zoek naar een RAL kleur? Selecteer dan ‘RAL’ bij het kopje ‘Selecteer een kleurenwaaier’. Hier vind je alle mogelijke RAL kleuren.

Verf bestellen

Heb je de perfecte verfkleur gevonden? Klik dan de kleur aan om de verf te bestellen. Vervolgens kies je de soort verf die je wilt kopen. De keuze bestaat uit: grondverf & primer, verf & lak, latex & muurverf, beits & vernis of betonverf. Heb je je keuze gemaakt? Dan voeg je de verf toe aan je winkelmandje en kun je de bestelling afronden. De volgende dag kun je al aan de slag met jouw verfklus!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »