Markeringsverf voor lijnmarkering online kopen

Markeringsverf voor lijnmarkering is ideaal voor het spuiten van lijnen op parkeerplaatsen, voetbalvelden en op de werkplek. De markeerverf van Rust-Oleum is verkrijgbaar in een handige spuitbus. Om te voorkomen dat je deze verf oncomfortabel gehurkt of op je knieën moet aanbrengen, zijn er diverse producten verkrijgbaar. Bij Verfwebwinkel koop je al je benodigdheden voor het aanbrengen van een lijnmarkering op onder andere asfalt, beton, gras, hout en metaal. Bovendien profiteer je bij Verfwebwinkel van de voordelen van een verfspeciaalzaak én die van een webshop. Ontvang professioneel advies van onze verfprofessionals waar en wanneer jij maar wilt. Hetzelfde geldt voor het plaatsen van je bestelling. Deze ontvang je bovendien de volgende dag al in huis wanneer je voor 17.00 uur besteld. Bestel vandaag nog je markeringsverf voor lijnmarkering bij Verfwebwinkel!

Rust-Oleum lijnmarkering

Rust-Oleum hard hat lijnmarkering spuitverf is de geschikt voor het trekken van lijnen van 5 tot 10 centimeter breed. Gebruik de spuitbussen bijvoorbeeld op fabrieksvloeren, voetbalvelden of in parkeergarages. Overal waar verkeersregels gewenst zijn, is de Rust-Oleum lijnmarkering spray ideaal. Met deze markeringsverf creëer je duurzame en strakke lijnen. De markeerverf is verkrijgbaar in 6 kleuren: geel, wit RAL 9010, blauw RAL 5071, rood RAL 3020, groen RAL 6024 en zwart RAL 9017. Geschikt voor gebruik op beton, asfalt, gras, hout en metaal.

Rust-Oleum Markeerverf 2800AE

Rust-Oleum Markeerverf 2800AE is verkrijgbaar in een handige spuitbus van 750ml. Deze spuitbus is niet alleen rechtop te gebruiken, maar in iedere gewenste richting. Op zijn kop verf spuiten is dus geen probleem met deze 360˚ spuitbus. Gebruik de markeringsverf onder andere op beton, metaal, asfalt, gravel, aarde en gras. Verkrijgbaar in de vier verkeerskleuren wit RAL 9016, geel RAL 1023, rood RAL 3020 en blauw RAL 5071.

Rust-Oleum Fluorescerende markeerverf

Rust-Oleum 2800 Grondmarker Fluo en Rust-Oleum 2800 HZ Multi-Marker Fluo bevatten fluorescerende markeerverf. Hiermee breng je een opvallende lijnmarkering in fluorescerend rood, roze, oranje, geel, groen of blauw aan. Door het innovatieve 360˚ ventiel spuit je met deze spuitbussen moeiteloos in iedere richting. Bij de 2800 Grondmarker is het ventiel naar boven gericht in plaats van opzij. Hierdoor kun je de spuitsbus goed op zijn kop gebruiken voor markeringen op de grond.

Markeringsverf van Rust-Oleum

Met de Rust-Oleum 2300 Markeerverf markeer je lastige ondergronden, zoals aarde, gras, asfalt, beton en hout. Bovendien is deze markeringsverf extreem dekkend en weer- en vochtbestendig. Je kunt de spuitbus gewoon richting de grond gebruiken zonder dat de spraydop verstopt raakt. Bestel deze spuitverf in het wit, geel of fluorescerend rood/oranje, zodat de aangebrachte lijnmarkering goed opvalt.

Rust-Oleum Hard Hat lijnentrekker en markeerhendel

Gebruik een van de Rust-Oleum Hard Hart lijnentrekkers voor het gemakkelijk aanbrengen van de Rust-Oleum markeringsverf. Kies voor de Rust-Oleum Hard Hat lijnentrekker met twee wielen of vier wielen. Beide lijnentrekkers zijn voorzien van een Rust-Oleum Hard Hat markeerhendel, maar deze hendel is ook los verkrijgbaar. Met deze hulpmiddelen voor lijnmarkering kun je op rechtopstaand op comfortabele wijze lijnen trekken met de markeerverf van Rust-Oleum.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »