Bestel je magneetverf bij Verfwebwinkel

Magneetverf is geschikt voor bijna alle ondergronden. Magneetverf is niet magnetisch, het is ferromagnetisch. Dit betekend dat de magneten worden aangetrokken. Sketchpaint is geschikt om een muur om te toveren in een Whiteboard.

Magneetverf

Magneetverf is een acryl-latex op waterbasis. Het voldoet aan alle EG en VOC regelgevingen, is praktisch reukloos, makkelijk verwerkbaar en makkelijk te reinigen ( met water ).Deze verf is klaar voor gebruik na eventueel licht opschuren.

Sketchpaint

Sketchpaint is te gebruiken om van je muur een Whiteboard te maken. Je kunt eenvoudig de twee-componenten aanmaken en met een viltroller op de muur aanbrengen. Met Sketchpaint Whiteboardverf tover je iedere muur om in een groot Whiteboard. Je kunt Sketchpaint Whiteboardverf eenvoudig aanbrengen met kwast of roller!

Schoolbordverf

Schoolbordverf is een speciale, onbeperkt afwasbare muurverf die goed te beschrijven is met krijt. Maak eenvoudig van elke muur of deur een schoolbord of maak een magnetisch schoolbord door deze verf te combineren met Finess Magneetverf.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »