Spuitbussen met antislip spray online bestellen doe je voordelig en snel bij Verfwebwinkel! Met antislip spray voorkom je een hoop narigheid. Op gladde oppervlakken - zoals tegelvloeren, betonvloeren en traptreden - kun je een lelijke val maken en daardoor zelfs ernstig letsel oplopen. Dat is eenvoudig te voorkomen met de antislip sprays van Rust-Oleum. Deze sneldrogende sprays zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze altijd binnen je interieur passen. Kies voor een veilige leefomgeving met de antislipspuitbussen van Rust-Oleum.

Spuitlak met antislip deeltjes

Gladde oppervlakken zijn eenvoudig in te spuiten met spuitlak met antislip deeltjes. Het voordeel van de spuitlak met antislip deeltjes van Rust-Oleum is dat deze zowel op tegels en parket, als op houten, metalen en betonnen oppervlakken gebruikt kan worden. Dit maakt deze sprays ideaal voor gebruik op opstapjes, hendels, grepen en gereedschap. Bovendien is de spuitverf van Rust-Oleum in verschillende kleuren verkrijgbaar. Kies voor Rust-Oleum SuperGrip™ Anti-Slip Spray in zwart, geel of transparant. Of ga voor de transparante Rust-Oleum Anti-Slip - Slip Resistant Coating. De sprays geven een zijdeglans afwerking. Wanneer je jouw antislip spray op werkdagen voor 17.00 uur besteld, worden ze de volgende dag al bezorgd! Dan kun je direct met je klus aan de slag.

Antislip spray aanbrengen

De spuitlak met antislip deeltjes van Rust-Oleum is eenvoudig aan te brengen. Gebruik de antislip spray binnen en met mate buiten op beton, hout, keramiek of metaal. Zorg dat het in te sprayen oppervlak eerst goed gereinigd is. Verwijder roest, stof en vuil van de ondergrond en ontvet het oppervlak goed voordat je de antislip spray aanbrengt. De antislip spray van Rust-Oleum is sneldrogend. De droogtijd is afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid, maar is bij een temperatuur van rond de 20°C 1 uur. Voor een comfortabele verwerking van de antislip spray, gebruik je de Rust-Oleum Comfort Grip.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »