Het uitgebreide assortiment Wijzonol lakverf kun je hier online bestellen. Het assortiment bestaat onder andere uit:

 • Wijzonol lakverf
 • Wijzonol Hoogglans
 • Wijzonol Matlak
 • Wijzonol Zijdeglans

Met deze diverse soorten lakverf is iedere schilderklus in een handomdraai uitgevoerd. Selecteer de verfsoort die bij het te schilderen oppervlak past en koop Wijzonol lakverf online.

Wijzonol lakverf

Wijzonol lakverf kent een uitgebreid assortiment. Wijzonol Aqua Zijdeglans, Wijzonol Aqua Hoogglans en Wijzonol Aqua Blank behoren tot de Wijzonol Aqua lijn. Wijzonol Industrielak Zijdeglans en Wijzonol Industrielak Hoogglans worden gebruikt als metaallak door de industrie. Voor een goede dekking gebruik je:

 • Wijzonol Dekkend Halfglans 750 ml
 • Wijzonol Dekkend Halfglans Ready Mixed 2,5 liter
 • Wijzonol Dekkend Halfglans
 • Wijzonol Dekkend Hoogglans 750 ml
 • Wijzonol Dekkend Hoogglans
 • Wijzonol Dekkend Zijdeglans 750 ml
 • Wijzonol Dekkend Zijdeglans
 • Wijzonol Dekkend Tuinbeits

Voor een hoogglans afwerking is er Wijzonol Hoogglans op terpentinebasis of Wijzonol Hoogglans op waterbasis. Houd je meer van een matte afwerking? Dan kun je met Wijzonol Matlak op terpentinebasis of Wijzonol Matlak op waterbasis aan de slag. Wanneer je tuinmeubilair en schuttingen et cetera wil afwerken, gebruik je Wijzonol Tuinbeits Dekkend 2,5 Liter ready mixed. Ook verkrijgbaar in Wijzonol Tuinbeits Dekkend 750 ml. Wie een zijdeglans afwerking het mooiste vindt, gebruikt Wijzonol Zijdeglans op terpentinebasis of Wijzonol Zijdeglans op waterbasis.

De LBH-lijn van Wijzonol is jaarrond te verwerken. Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak kent een zeer hoge aanvangsglans en zeer goed glansbehoud. De Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak, Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak en Wijzonol LBH Silicon Alkyd Systeemverf staan bekend om hun zeer goede buitenduurzaamheid. Wie het hele jaar door wil kunnen schilderen, kiest voor Wijzonol LBH 4SO Hoogglans of Wijzonol LBH 4SO Zijdeglans. Wijzonol beschikt ook over lijnolieverf onder de naam Wijzonol Oer Zijdeglanslak en Wijzonol Oer Hoogglanslak.

Wijzonol AQUA

Wijzonol AQUA bevat hoogwaardige, waterverdunbare lakverven. Wijzonol AQUA Zijdeglans is een zijdeglans binnenlak die handvetbestendig is. Voor een hoogglans afwerking kies je voor Wijzonol AQUA Hoogglans. Deze goedvullende hoogglanslak vloeit mooi en is zowel binnen als buiten toepasbaar. Wijzonol AQUA Blank is een niet vergelende, kras- en slijtvaste blanke lak voor binnen. Daarnaast is er nog de Wijzonol Aqua Systeemverf waarmee je buiten in één keer instaat bent een dekkende, vochtregulerende laag aan te brengen.

Wijzonol Industrielak

Wijzonol Industrielak Zijdeglans geeft een zijdeglanzende afwerking aan voorbehandeld metaal. Voor een hoogglans afwerking is er Wijzonol Industrielak Hoogglans. Deze buitenlakken zijn erg duurzaam, kras- en slijtvast en actief corrosiewerend.

Wijzonol Dekkend

Wijzonol Dekkend is een lijn lakverven met verschillende afwerkingsniveaus. Wijzonol Dekkend Hoogglans is verkrijgbaar in 500 ml. Voor een zijdeglans afwerking gebruik je juist Wijzonol Dekkend Zijdeglans 750 ml of 500 ml. Wijzonol Dekkend Halfglans zit tussen hoogglans en zijdeglans in en is tevens verkrijgbaar in een blik van 500 ml. Voor een vochtregulerende afwerking van tuinmeubilair en dergelijke gebruik je Wijzonol Dekkend Tuinbeits. Deze grond,- tussen- en afwerklaag staat bekend om zijn goede buitenduurzaamheid.

Wijzonol Hoogglans

Wijzonol Hoogglans op terpentinebasis vergeelt – in tegenstelling tot andere lakverf op terpentinebasis – minimaal. Deze lakverf geeft een fraaie hoogglansafwerking aan hout en voorbehandeld metaal. Wijzonol Hoogglans op waterbasis is een sterke hoogglanslak voor binnen. Deze binnenlak is goed reinigbaar en bestand tegen handvet.

Wijzonol Matlak

Wijzonol Matlak op terpentinebasis en Wijzonol Matlak op waterbasis zijn matte binnenlakken van Wijzonol. Waar de terpentineverdunbare lak minimaal vergeelt, vergeelt de waterverdunbare lak helemaal niet. Wijzonol matlak is gemakkelijk verwerkbaar en dekt goed.

Wijzonol Tuinbeits

Wijzonol Tuinbeits Dekkend 2,5 Liter en 1 Liter zijn verschillende formaten van de dekkende tuinbeits van Wijzonol. Deze beits is vochtregulerend, kent een hoge buitenduurzaamheid en is gemakkelijk verwerkbaar.

Wijzonol Zijdeglans

Wijzonol Zijdeglans op terpentinebasis en Wijzonol Zijdeglans op waterbasis zijn zijdeglanzende lakverven van Wijzonol. Deze gemakkelijk verwerkbare lakken dekken goed en zijn kras- en stootvast.

Wijzonol LBH

Wijzonol LBH lakverf kent een uitstekende buitenduurzaamheid. Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak heeft een hoge aanvangsglans en behoud zijn glans lang. Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak kent een bijzonder goede vloei. Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak en Wijzonol LBH Silicon Alkyd Systeemverf zijn lakverven op basis van gesiliconiseerde alkydhars.

Specificaties Wijzonol lakverf

De lakverven van Wijzonol zijn anders dan die van andere verfmerken doordat ze:

 • Sterk vochtregulerend zijn
 • Een hoge dekkracht kennen
 • Gemakkelijk verwerkbaar zijn
 • Erg duurzaam zijn

Assortiment Wijzonol lakverf

Bestel het uitgebreide assortiment Wijzonol lakverf online via Verfwebwinkel.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »