Categorieën

Klaar

Filter

Filters

Klaar

Farrow & Ball verf

30 Product(en)
Sorteer op:

Farrow and Ball: tijdloze klasse

Farrow and Ball zet úw verhaal in de verf

Het merk Farrow and Ball (of ‘Farrow & Ball’) doet dromen. Van zigzaggende regendruppels, olifanten in de savanne of blozende kinderwangetjes. Want elk van de 132 tinten in het Farrow and Ball-kleurenpalet kreeg meer dan een naam: Mizzle, Elephant’s Breath, Nancy’s Blushes, ... Het zijn niet zomaar schakeringen, het zijn personages en decors. Waarmee ú uw verhaal vertelt: een sprookje, anekdote of epos? Duik onder in de wondere wereld van Farrow & Ball-verf en -behang, en zet úw verhaal in de verf.

Farrow and Ball-verf: ongeëvenaarde kwaliteit

Is Farrow and Ball een sprookje? Ja en nee. Ja: uw muren leven nog lang en gelukkig. Want in de fabriek in het Engelse Dorset waken ze strikt over kwaliteit. Elk kleur ondergaat een strenge controle voor het de site verlaat. Off-Black, Pitch Black en Black Blue behouden dus altijd hun eigen karakter. Maar Farrow and Ball is ook géén sprookje, want het is waar gebeurd. Geen enkel andere verfproducent ter wereld komt ook maar in de buurt van de kleurdiepte van Farrow & Ball-verf.

Unieke Farrow and Ball-kwasten, rol en lijm

Hult u uw muren, vloeren of meubels binnenkort in Farrow & Ball-verf of -behangpapier? Slim gekozen. Denkt u ook aan het gereedschap? Farrow and Ball ontwikkelde zelf kwasten, een rol en behanglijm voor een gegarandeerd adembenemend resultaat. Dompel u onder in de Farrow and Ball-verven Cooking Apple Greene, Stiffkey Blue of Vardo. En breng die wereld bij u thuis: scrol nu door het aanbod.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »