Bestel Little Greene bij Verfwebwinkel

Little Greene verf staat bekend als echte kwaliteitsverf. Dat is ook niet zo gek, want deze verf wordt al bijna 250 jaar volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden ontwikkeld. Dit gebeurt in Engeland, aan de rand van Manchester. Een regio die al eeuwen bekendstaat wegens de productie van verf en kleurstoffen.

Dat zie je terug in de verf, de verf bevat namelijk 40% meer kleurpigmenten dan andere verven. Dit zorgt voor bijzondere intense kleuren die bij verschillende lichtinvallen een prachtig eigen karakter laten zien.

De kleuren zijn samengevat in verschillende kleurkaarten. Zo is er niet alleen een algemene kleurkaart, maar ook een kleurwaaier, kleurenalbum en inspiratieboek vol kleur. Alle kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Dus of je nu je muren, meubels of tuinhuis wilt schilderen, het kan allemaal!

Muurverf van Little Greene

Little Greene staat niet alleen bekend om haar prachtige kleurcollectie, maar ook om haar duurzame verf. Intelligent Matt Emulsion is hier een goed voorbeeld van. Deze schrobbare matte muurverf op waterbasis is een van de meest milieuvriendelijke verven uit het assortiment. De muurverf is zo clean dat hij zelfs aan de normen voor kindveilige producten voldoet.

Hetzelfde geldt voor de Absolute Matt Emulsion. Het enige verschil met de Intelligent muurverf, is dat de Absolute Matt Emulsion muurverf nóg matter is. Ook is deze muurverf schrobbaar. Met een glanspercentage van slechts 3% ontstaat een kalkmatte uitstraling, waardoor deze afwerking ook wel als krijtverf wordt omschreven.

Eerst proberen? Bestel een sample!

Twijfel je nog of je de juiste kleur muurverf hebt uitgekozen? Dan bieden de samplepotjes uitkomst. Bestel een Little Greene samplepotje in Absolute Matt Emulsion en test de kleur eerst op een gipsplaat of een klein stukje van je muur om er zeker van te zijn dat je de juiste kleur hebt gekozen.

Lakverf van Little Greene

Met de lakverf van Little Greene maak je een duurzame keuze. Kies voor Intelligent Eggshell wanneer je op zoek bent naar een matglanzende, wasbare lak op waterbasis. Voor een hoogglans afwerking op een ondergrond die volledig afwasbaar moet zijn, is er de Intelligent Gloss.

Daarnaast beschikt Little Greene over een aantal lakverven op oliebasis. Toms Oil Eggshell is de populairste lak met een kenmerkende matte eggshell afwerking. De nieuwste toevoeging aan het assortiment oliegedragen verf is Little Greene Flat Oil Eggshell. Deze verf is nóg matter dan de reguliere eggshell verf. Voor liefhebbers van een hoogglans afwerking is er tot slot de Traditional Oil Gloss.

Primers

Voor de beste bescherming van de ondergrond en een compleet verfsysteem is het gebruik van een primer aan te raden. Speciaal voor het voorstrijken van muren binnen en buiten is er de Wall Primer Sealer. Met deze milieuvriendelijke primer op waterbasis creëer je de beste ondergrond voor de muurverven van Little Greene.

Wanneer je de ondergrond met een watergedragen Little Greene verf wilt behandelen, is Intelligent ASP Undercoat de ideale primer voor jou. Gebruik deze primer als voorstrijkmiddel wanneer je daarna aan de slag gaat met Absolute Matt Emulsion, Intelligent Matt Emulsion, Intelligent Eggshell en Intelligent Gloss.

Daarnaast is er de Little Greene Aluminium Wood Primer voor het primen van zowel zachthout als hardhout buiten.

Vloerverf

Een goede vloerverf is extra duurzaam en slijtvast. Dat hebben ze bij Little Greene goed begrepen, want de Floor Paint voldoet exact aan deze omschrijving. Bovendien is deze vloerverf eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te onderhouden en super duurzaam. Wat wil je nog meer?

Buitenverf

Tot slot heeft Little Greene speciale buitenverf in het assortiment. Zo is er voor het schilderen van (bak)stenen buitenmuren Little Greene Exterior Masonry Paint. Voor een weerbestendige afwerking van hout en metaal buiten kies je voor Toms Oil Eggshell. Tot slot gebruik je Little Greene Intelligent Exterior Eggshell voor het gronden, overgronden en afschilderen van houtwerk en metalen ondergronden buiten.

Wat voor verf je ook zoekt: Little Greene heeft altijd een verf van topkwaliteit in haar assortiment die aansluit bij jouw schilderklus!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »